Der er mange muligheder for at spare på ferien

Børnerabatter, 60+ rabat og aktuelle tilbud og meget mere. Når du bestiller en rejse hos FolkeFerie.dk, er der mange muligheder for at spare penge på ferien - uanset om du rejser som par, med venner eller familien.

Få op til 50 % børnerabat

Du kan blandt andet få op til 50 % børnerabat, så familien kan komme billigere af sted på ferie til solrige rejsemål. Vi har mange børnevenlige hoteller, og du kan f.eks. vælge mellem Mellieha Holiday Centre på Malta, Agios Nikolaos Sivota eller Vila Baleira på Porto Santo.

Er du fyldt 60 år?

Men det er ikke kun børnene, som kan spare på rejsen. Er du fyldt 60 år, så kan du og dine medrejsende få 300 kr. i rabat pr. person på vores mest populære rejsemål. 

Værsgo! En voucher på 70 € til mad og oplevelser

Rejs til Mellieha Holiday Centre på Malta i januar eller februar og få en voucher på 70 € pr. person, som du kan bruge på udvalgte spisesteder og oplevelser på Malta. Slå til nu og få ekstra meget ferie for pengene i januar og februar! Voucheren er både til dig, som allerede har bestilt en rejse og til nye bestillinger. Læs mere her

Rabatter, fordele og tilbud

Hos FolkeFerie.dk tilbyder vi forskellige rabatter og fordele, så dit feriebudget rækker endnu længere. Gå på opdagelse i vores rabatter, fordele og tilbud nedenfor.

60+ rabat

Er du som rejsebestiller fyldt 60 år, så kan du og dine medrejsende få 300 kr. i rabat pr. person

Op til 50 % børnerabat