Topklasse hoteller og smukke rejsemål

Tag en pause fra det kolde danske vejr, og bestil en rejse til sydens milde himmelstrøg i april, maj eller juni. Gå på opdagelse i vores gode tilbud og find det rejsemål og det hotel, som passer til dig.

Vælg f.eks. middelhavsøen Malta, som kun er 3 timers flyvning fra Danmark. Øriget er med sit milde og behagelige klima det sikre valg til en dejlig forårsferie. Under dit ophold bor du på vores feriecenter Mellieha Holiday Centre i dit eget 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse. 

Du kan også tage afsted til det bedste rejseland i Europa, Portugal, som i efteråret 2017 fik den eftertragtede pris ved Danish Travel Awards. Nu har du endnu en god grund til at stikke af til den portugisiske ø-perle Porto Santo, hvor du blandt andet kan få gratis adgang til spacenter og guidede vandreture med i prisen. 

Eller rejs til det vestlige Grækenland, som byder på frodig natur, blå laguner og masser af græsk idyl. Vælg mellem den charmerende kystby Sivota eller Odysseu's eventyrlige ø Ithaka. Begge byder på en helt fantastisk ferie i Grækenland. 

Bestil din rejse online eller ring til os

Vores dygtige rejsekonsulenter sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål.

Ring på tlf. 70 30 10 90

Gå direkte til de bedste tilbud

Tilbud i april

Tilbud i maj

Tilbud i juni

Billige flybilletter

Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Bemærk: Fra 28. april er der tillæg på morgenafgange til Malta.