Billige efterårs-rejser

Lige nu kan du komme ekstra billigt af sted på en sikker og solrig ferie. Rejs f.eks. til kystbyen Sivota - Grækenlands svar på Caribien. 

Du kan altid med ro i maven bestille din rejse hos FolkeFerie.dk

Du kan altid med ro i maven bestille din rejse hos FolkeFerie.dk eller indbetale dit restbeløb på din rejse - for hvis Udenrigsministeriet, mod forventning, fraråder alle unødige rejser til et af vores rejsemål, bliver du direkte kontaktet af os, og du får det indbetalte beløb for rejsen refunderet eller tilbudt at ændre din rejse til et andet rejsetidspunkt.
Se flere praktiske informationer på vores kundeservice-side.

Tilbud i oktober

  • Tilbuddene kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer og gælder for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. Bemærk: Fra 2. maj er der tillæg på morgenafgange til Malta.

☀️ Ferie lige nu ☀️

Er du nysgerrig efter at vide, hvordan det er at holde ferie i Grækenland lige nu? Vores lokale fotograf og vores danske rejseledere i Sivota og på Ithaka, er ude med kameralinsen i hele september og frem til midten af oktober, så du kan følge med i dagligdagen på vores rejsemål.

📽 Se også vores video fra Sivota, uge 38 - KLIK HER ➙ 

 

Fotoalbum september 2020