Fantastiske ferieoplevelser i Danmark

Du behøver ikke at rejse langt væk for for at bryde hverdagens rammer - langs de danske kyster ligger dejlige strande, fantastiske naturoplevelser og charmerende byer, der bare venter på at blive udforsket. Også er Danmark proppet med sjove aktiviteter og spændende oplevelser for både børn og voksne. 

Bo i ét af vores 27 lækre feriecentre fordelt rundt om i det danske land eller lej dit eget hyggelige sommerhus. Her er noget for alle ønsker - uanset om du holder ferie alene eller tager børnene, partneren, vennerne eller den helt store familie med.

Skal det være Jylland, Sjælland eller øerne? Uanset hvilken del af Danmark du besøger, så garanterer vi en dejlig ferie fyldt med gode stunder og mindeværdige oplevelser.

Ferie hele året

Danmark er dejligt året rundt. Fra forlænget weekend i et feriehus med spa og brændeovn i de kolde måneder, til hæsblæsende sommerferie med familien i et feriecenter direkte på stranden med pool, legeplads og mange andre lækre faciliteter. Hold en miniferie ved en af Danmarks mange helligdage og få skiftet de sædvanlige rammer ud med spirende bøgeskove, Møn's klint eller sandstrand og klitter ved Vesterhavet.  

Du kan bestille ferie i Danmark hele året og skræddersy den til netop jeres behov. Et ophold på et af vores feriecentre skaber de perfekte rammer for ferien og er et oplagt valg både forår, sommer, efterår og vinter.

Find dit feriebehov

Vil du på en forlænget weekend, spare penge på ferien eller tage væk i en af de mange helligdage? Mulighederne er mange når du skal holde ferie i Danmark.

Helligdagsferier

Udnyt forårets ekstra fridage omkring helligdagene til forlængede weekender i fantastiske omgivelser.

Sæsoner

Danmark er dejligt året rundt og byder på masser af oplevelser både forår, sommer, efterår og vinter. Find den årstid der passer bedst til jeres feriebehov her.

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt omkring i landet, kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter, som inspiration.

Se alle feriecentre her ➙

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her