Bornholm - øen med det hele

Ferie på solskinsøen Bornholm byder på det bedste af Danmark samlet ét sted. Oplev den mest fantastiske natur med grønne bakker, masser af skov, dramatiske granitklipper og en bred hvid sandstrand, med det fineste sand. Eller oplev øens spændende historie og besøg de flotte rundkirker og borgruinen Hammershus. Også har Bornholm takket være sin belliggenhed mange solskinstimer - deraf navnet solskinsøen. Du kan også gå på opdagelse i de mange små charmerende byer, da det er let at komme rundt på øen.

Bornholm byder også på fantastisk gastronomi, madoplevelser og de lækreste råvarer. Så er du madentusiast er Bornholm det perfekte sted. Du kan blandt andet spise på restaurant Kadeau, som i 2016 modtog øens første Michellin stjerne.

Bornholm har det hele og mulighederne er mange på jeres ferie. Her fremhæver vi blot nogle få:

Hammershus |  Bornholms rundkirker  |  Opalsøen  |  Helligdomsklipperne  |  Christiansø

Læs mere om attraktioner og seværdigheder på Bornholm hos Destination Bornholm 

Sol over Gudhjem

I den charmerende by Gudhjem finder du Gudhjem Feriecenter i et af Bornholms skønneste naturområder. Her er der plads til hygge, afslapning og vandplaskeri i den store udendørs swimmingpool. På Gudhjem Feriecenter kan du nyde solen gå ned over Gudhjem fra første parket. 

Gudhjem Feriecenter skaber den perfekte ramme for ferien på Bornholm og vi garanterer en skøn ferie, fyldt med gode stunder og et hav af oplevelser for hele familien. 

 

Gudhjem Feriecenter

Hold ferie på det charmerende Gudhjem Feriecenter i et af Bornholms skønneste områder.

Ferie i sommerhus ➙

Er du til sommerhuse med spa, luksus eller plads til hele familien? Se det store udvalg her

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2017. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her