Ferieeventyret begynder på Fyn og Det Sydfynske Øhav

Du har alt indenfor rækkevidde på din ferie til Fyn eller Langeland. Fyn og de sydfynske øer er et tag selv bord af oplevelser for hele familien, der bare venter på at blive udforsket. Fyn byder på gode shoppingmuligheder i Odense, dejlige badestrande, charmerende små byer, smukke herregårde og slotte, samt et flot landskab med fine bindingsværkshuse. Udforsk Danmarks eventyrø eller udforsk det smukke Sydfynske Øhav. 

På Fyn er der oplevelser for store og små og vi garanterer I ikke kommer til at kede jer. Her fremhæver vi blot nogle få:

Odense ZOO |  Egeskov Slot  |  Naturama  |  H.C. Andersens Hus  |  Langelandsfortet

Læs mere om attraktioner og seværdigheder på Fyn hos VisitFyn

Feriecentre med maritim atmosfære

Få mest mulig ud af ferien på Fyn eller Langeland og bo på et feriecenter med de lækreste faciliteter og tæt på Fyns mange oplevelser. Vælg f.eks. Faaborg Feriecenter hvor du bor i lækre ferieboliger kun 30 m fra stranden og med et hav af faciliteter for hele familien.

Alle feriecentrene ligger tæt på strand eller havn i de hyggeligste byer med en autentisk maritim stemning. Så uanset hvilket feriecenter du vælger, så er du garanteret en skøn ferie fyldt med oplevelser og muligheder.

Bestil dit ophold

FolkeFerie.dk samarbejder med sologstrand.dk

 

Feriecentre på Fyn og Langeland

Ferie i sommerhus ➙

Er du til sommerhuse med spa, luksus eller plads til hele familien? Se det store udvalg her

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her