Ferie på Nordjyllands perfekte strande

Ferie i det nordjyske betyder ferie tæt på naturen. Her finder du nogle af Danmarks smukkeste og mest dramatiske kyststrækninger, perfekte sandstrande, hyggelige små havnebyer, samt et væld af seværdigheder og aktiviteter for hele familien.

Besøg grenen på Skagen og oplev Danmarks nordligste punkt, hvor to have mødes. Brug ferien på de smukke, brede sandstrande, der er nogle af Nordeuropas bedste - eller kig forbi dyrene i Aalborg Zoo.
Mulighederne er mange, når I holder ferie i Nordjylland. Her fremhæver vi blot nogle få:

Fårup Sommerland  |  Aalborg Zoo  |  Nordsøen Oceanarium  |  Rubjerg Knude Fyr  |  Rold Skov

Læs mere om attraktioner og seværdigheder i Nordjylland hos Visit Nordjylland

Badeland, legeplads og sandstrand lige uden for døren 

Bo på et af vores feriecentre i Nordjylland og få et væld af lækre faciliteter med i ferien. Vælg f.eks. Vigsø Fericenter med tropisk indendørs badeland og dejlig sandstrand blot 800 m fra hoveddøren. 

Med ét af vores lækre feriecentre som rammen for opholdet i Nordjylland, garanterer vi en spændende ferie fuld af gode stunder og mindeværdige oplevelser.

 

 

Feriecentre i Nordjylland

Vælg mellem de dejligste områder i Nordjylland, når du booker ferien. Vi har samlet de bedste feriecentre her.

 • Vigsø Feriecenter

  Vigsø Feriecenter er en oase med tropisk badeland og lækre feriehuse fyldt med en masse faciliteter. Feriecentret ligger i naturskønne omgivelser ud mod klitterne ved Vesterhavet.

  Læs mere om Vigsø

 • Sæby Søbad Feriecenter

  Feriecenter Sæby Søbad ligger direkte ud til børnevenlig strand og i gåafstand til den hyggelige badeby, som er fuld af liv. Omkring Sæby findes der mange spændende oplevelser.

  Læs mere om Sæby

 • Skagen Feriecenter

  Krøyer's eksklusive ferieboliger i Gl. Skagen emmer af luksus på toppen af Danmark. I de charmerende skagengule huse bor du tæt på hav og strand med alt inden for rækkevidde.

  Læs mere om Skagen

 • Feriecenter Løkken

  Når du bor på Feriecenter Løkken, bor du også ved en af Europas bedste badestrande. Feriecentret er kendt for sin hyggelige atmosfære og her er mange spændende aktiviteter. 

  Læs mere om Løkken

 • Feriecenter Blokhus

  At bo på det nyrenoverede Feriecenter Nordsøen i Blokhus er nærmest som at være sydpå. Bad på den dejlige sandstrand eller i det subtropiske badeland, som kan benyttes uanset vejret.

   

  Læs mere om Blokhus

 • Feriecenter Fyrklit

  Feriecenter Fyrklit i Hirtshals ligger perfekt i klitterne direkte ned til det betagende Vesterhav. Som gæst har du fri adgang til feriecentrets badeland med vandrutsjebane og spa.

  Læs mere om Hirtshals

Ferie i sommerhus ➙

Er du til sommerhuse med spa, luksus eller plads til hele familien? Se det store udvalg her

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2018. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her