Kultur, natur og meget, meget mere

Ferie i Østjylland byder på smukke naturoplevelser, kyster med fine badestrande og spændende byer med masser af oplevelser for hele familien og fantastisk kultur.

Der findes mange sjove og skønne oplevelser i Østjylland. Tag hele familien med i Djurs Sommerland og prøv forlystelser i verdensklasse, tag på safari i Ree Park, klap dådyr i Marselisborg Dyrehave eller gå på opdagelse i Nationalparken Mols Bjerge. Du kan også besøge Danmarks næststørste by Aarhus, som i sig selv byder på en perlerække af kulturoplevelser. Aarhus er i 2017 valgt som Europæisk kulturhovedstad og er fyldt med oplevelser, begivenheder og spændende attraktioner. 

Uanset hvilket område i Østjylland du vælger at udforske er der masser af muligheder at vælge i mellem. Her fremhæver vi blot nogle få:

ARoS |   Djurs Sommerland  |  Moesgaard Museum |  Ree Park Safari |  Kattegatcentret 

Læs mere om attraktioner og seværdigheder i Østjylland hos VisitDenmark

Ferie med et hav af faciliteter

Bo på et feriecenter i Østjylland, som alle byder på et hav af lækre faciliteter for hele familien. Vælg f.eks. Øer Maritime Ferieby ved Ebeltoft med svømmehal, sportshal og minigolf til fri benyttelse. 

Feriecentrene ligger i skønne områder tæt på Østjylllands mange spændende muligeder og skaber de perfekte rammer for jeres ferie i Danmark. 

Vi tilbyder ikke længere ophold på feriecentre

Dog kan vi tilbyde et væld af sommerhuse i hele Danmark

FolkeFerie.dk samarbejder med sologstrand.dk

 

Feriecentre i Østjylland

Ferie i sommerhus ➙

Er du til sommerhuse med spa, luksus eller plads til hele familien? Se det store udvalg her

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her