Velkommen udenfor

Helsingør Ferieby ligger midt i et smukt grønt skovområde med en fantastisk udsigt mod Sverige, Kronborg og de mange skibe, der passerer i Øresund. Feriebyen er en perfekt base for en dejlig ferie eller forlænget weekend i Nordsjælland, med plads til både afslapning og oplevelser.

Hiv nogle dage ud af kalenderen sammen med din partner, familie eller venner. Nyd roen i de smukke naturomgivelser eller benyt dig af de mange kulturelle tilbud i området omkring feriebyen. Du er ikke mere end 1,5 km fra Helsingørs historiske bymidte med butikker, restauranter og kulturattraktioner. Også ligger Helsingør Ferieby perfekt placeret til at besøge Nordsjællands mange oplevelser.

Et ophold med hjerterum

Helsingør Ferieby er drevet af FolkeFerieFonden, hvis vigtigste formål er at skabe ferieglæder for vanskeligt stillede familier og enkeltpersoner. En vigtig del af FolkeFerieFondens indtægter kommer fra FolkeFerie.dk. For hver booking donerer FolkeFerie.dk 100 kr. til fondens arbejde.

Bemærk venligst: Hele Helsingør Ferieby er udlejet i skoleferien til almennyttige formål i samarbejde med FolkeFerieFonden.

Bestil dit ophold

Du kan også ringe til Helsingør Ferieby på 49 21 39 79  eller send en mail til info@helsingorferieby.dk.

 

Feriehuse

Moderne feriehuse på 42 m2

Faciliteter

Få det samlede overblik over feriebyens faciliteter

Afstande

I nærheden af Helsingør Ferieby

Oplevelser

Når du bor i Helsingør Ferieby er der ikke langt til Nordsjællands mange oplevelser og kulturtilbud for både børn og voksne.

Kronborg Slot

Kulturværftet

Danmarks Tekniske Museum

Øresundsakvariet

Esrum Kloster

Louisiana Museum of Modern Art

M/S Museet for Søfart

Lejrskoleophold i Helsingør Ferieby ➙

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her