Karrebæksminde - Masser af liv i smukke omgivelser

Karrebæksminde er en hyggelig lille fiskerby med skøn badelivsstemning, minigolf, restauranter og den lækreste badestrand, som i mange år har fået det "blå flag". "Karrebæk Kanalen" byder på pulserende liv på den ene side og en smuk solopgang over Enø på den anden side. 

Ved Karrebæksminde er du tæt på mange af sydvestsjællands bedste attraktioner og seværdigheder, som byder på oplevelser for hele familien. 

Besøg de sjove forlystelser i BonBon-Landtag på udflugt til en af Danmarks største kulturskatte, Gavnø Slot eller tag til Næstved by, hvor der er masser af muligheder for både store og små. 

En stenkast fra vandet på Enø

Et stenkast fra vandet finder du Karrebæksminde Feriecenter på Enø. Feriehusene ligger på et stort, grønt areal med masser af plads til at boltre sig på. Husene er tegnet af arkitekt Stephan Kappel og er udformet i stil med bungalows fra Sydafrika.

Der findes 2 typer huse: Hustype A på 65 m2 og med plads til max. 5 personer. Hustype B på 42 m2 og med plads til max. 2 personer.

Enø er et sandt smørhul af oplevelser og naturen her er en legeplads for hele familien. Få slappet af, gå langs sandstranden, tag en dukkert i det friske hav eller snup en cykeltur hvor der er højt til himlen med lyden af fuglesang. På Enø er der et enestående fugleliv, især mange rovfugle holder til her. Er du mere til fisk end fugl, så prøv lykken i fjorden. Her kan fanges både krabber, fladfisk og fjordrejer.

 

Feriecenter i det smukkeste naturområde

På Karrebæksminde Feriecenter bor du et stenkast fra vandet på Enø i et sandt smørhul af oplevelser og smuk natur.

 • Afstande

  Adresse
  Karrebæksminde Feriecenter
  Enø Kystvej 55
  4736 Karrebæksminde

  Strand: 500 m
  Indkøb: 1 km
  Centrum: Næstved 11 km

 • Seværdigheder nær dig

  0-10 km: ZOOPARK, minigolf, golfbane

  10-50 km: BonBon-Land, Gavnø Slot, Vikingeborgen, Trelleborg

  50-100 km: Stevns Klint, Arena Cirkusland, Geocenter Møns Klint, Knuthenborg Park og Safari 

Se alle feriecentre her