Møn byder på oplevelser for hele familien

Feriecenter Klintholm Marinapark ligger på Møn i et af Danmarks smukkeste områder. Du bor i lækre ferielejligheder lige ud til marinaen, med en fin udsigt til havnens sejlerliv. Nyd ferien ved den dejlige og børnevenlige strand, som ligger lige op til feriecentret eller udforsk Møns mange aktiviteter og seværdigheder i området. 

Møns Klint er med sine 128 m naturfænomen og den smukkeste udsigt, det perfekte udflugtsmål for børn såvel som voksne. Her kan du finde fossiler eller besøge det spændende Geocenter. Du kan også tage "Silderuten" i Stege og nyde det smukke Liselund Slot. Der er heller ikke langt til BonBon-Land og Knuthenborg Park & Safari. 

Øferie ved klint og hav

Feriecenter Klintholm Marinapark på Møn ligger som en perle mellem den hyggelige lystbådehavn og den dejlige badestrand. De lækre ferielejligheder ligger lige ud til marinaen med en flot udsigt over havnen eller havet. Lejlighederne har plads til max. 4 personer i stue- eller 1. sals plan og plads til max. 6 personer i 2 etager. 

Slap af på den dejlige balkon eller terrase foran ferielejligheden eller tag en tur til den nærliggende havn, som byder på en hyggelig stemning. 

 

 

Feriecenter i et af Danmarks smukkeste områder

Bo på Feriecenter Klintholm Marinapark på Møn midt i det smukke naturområde med børnevenlig strand og havneliv lige ude foran døren.

 • Alt hvad du behøver i ferien

  ✔ Grillplads
  ✔ Legeplads, petanquebane og kroket
  ✔ Møntvaskeri 
  ✔ Gratis Wi-Fi i alle feriehuse

  Visse aktiviteter er mod betaling. 
  Forbehold for ændringer.

 • Afstande

  Adresse
  Møn Feriecenter
  Klintholm Havn
  4791 Borre

  Strand: 100 m
  Indkøb: 100 m
  Centrum: Stege 18 km

 • Seværdigheder nær dig

  0-10 km: Klinteskoven, GeoCenter Møns Klint, Liselund Slot og Park

  10-50 km: Møns museum, Mølleporten i Stege, golfbane

  50-100 km: Krodille Zoo, Museumsbanen, BonBon-Land, Knuthenborg Park og Safari  

Se alle feriecentre her