Ferie ved Blåvand

Klit, hede, den vestjyske badestrand, friske havluft og uberørt natur lige uden for døren, danner rammerne omkring Ho Feriecenter i Sydjylland, som ligger kun få kilometer fra den kendte bade- og ferieby Blåvand. I Blåvand finder du nogle af Danmarks dejligste badestrande med fint hvidt sand og høje klitter. Byen byder også på masser af skønne shoppingmuligheder og lækre restauranter.

Du er ikke langt fra mange spændende udflugtsmål og oplevelser for hele familien. Besøg bl.a. dyrene i Blåvand Mini-Zoo, oplev Blåvandshuk Fyr eller tag et smut til LEGOLAND. Vil du køre lidt længere op til Bork finder du også et af windsurfernes favoritsteder. Og for dig, som ønsker at blive ved vandkanten, er der masser af rav og skønne muslinger at tage med hjem til samlingen. 

Badeferie for hele familien

En ferie på Ho Fericenter ved Blåvand betyder badeferie for hele familien i skønne naturomgivelser. Feriecenteret er omgivet af vand fra tre sider og byder på dejlige vestjyske badestrande få km fra døren. Er vejret dårligt kan du helt gratis benytte det skønne badeland som også har damp- og spabad. 

Feriecenteret tilbyder også en lang række andre aktiviteter som legeland med hoppeborg, 8 bowlingbaner, netcafé og cykeludlejning. Omkring 1 km fra feriecentret er der også mulighed for at benytte Blåvand Golfbane eller prøve ridning. 

Feriehusene i Ho Feriecenter er indrettet og tilrettelagt, så alle kan føle sig godt tilpas. Husene er lyse, praktiske og børne- og handicapvenlige. Der er bl.a. gratis Wi-Fi, satelit tv og en skøn sydvendt terrasse. Du kan også vælge et hus med spabad og sauna.

Boligernes størrelse varierer fra 2 personers huse på 19 m2 til 10 personers huse på 127m2, så både par, den lille familie eller tre generationer kan være med.

 

Feriecenter med badegaranti

Bo på Ho Feriecenter med badeland, masser af aktiviteter for hele familien og nær de skønne vestjyske badestrande.

 • Alt hvad du behøver i ferien

  ✔ Badeland, spa, sauna, dampbad og legeland m. hoppeborg 
  ✔ Legeplads, hoppepude, bowling, spillemaskiner, fodboldgolf m.m
  ✔ Restaurant, bar, grillhus, cykeludlejning, kaninbur og hundevask
  ✔ Gratis Wi-Fi i alle feriehuse

  Visse aktiviteter er mod betaling. 
  Forbehold for ændringer.

 • Afstande

  Adresse
  Ho Feriecenter
  Hovej 4, Ho
  6857 Blåvand 

  Strand: 3 km (Bugt 800 m)
  Indkøb: 6 km
  Centrum: Blåvand 7 km

 • Seværdigheder nær dig

  0-10 km: Blåvandshuk Fyr, Blåvand By

  10-50 km: Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg, Esbjerg Museum, Fanø

  50-100 km: Løveparken Givskud Zoo, LEGOLAND, Ribe Vikingecenter

Se video fra Ho Feriecenter

Få en rundtur på feriecentret og dets omgivelser her.