Ferie i sønderjysk idyl

I et af Danmarks smukkeste områder ligger Løjt Feriecenter i Sønderjylland. Et kvarters kørsel fra feriecentret ligger Aabenraa med den hyggeligste gågade og gode shoppingmuligheder. Du kan også besøge Aabenraa Vandland, hvor hele familien kan boltre sig i børnebassiner, sportsbassiner og modstrømskanal m.m. Tag turen ned ad den 60 meter lange vandrutsjebane, der ender i et “Black Hole” og se, om der bor en søslange! Fra Aabenraa er der ej heller langt til den tyske grænse. 

200 m fra feriecentret ligger den skønne børnevenlige strand hvor der også er gode surf- og fiskemuligheder. Aabenraa Golfklub ligger ligeledes kun 200 m væk. Her kan du prøve en af de flotteste 18-hulsbaner i Danmark. 

Et af Danmarks smukkest beliggende feriecentre

Med den skønneste udsigt over Genner bugt og Lillebælt ligger Løjt Feriecenter i et smukt naturområde. I klart vejr kan du se helt til Fyn. Det dejlige område inviterer til gode cykel- og travture og byder på masser af udflugtsmuligheder. 

Du bor i lækre feriehuse i naturskønne omgivelser og fra mange af husene er der en fantastisk udsigt over Genner bugt. Løjt Fericenter byder også på masser af skønne faciliteter for hele familien. Om sommeren kan du benytte den store udendørs swimmingpool eller børnebassinet. Ved poolområdet er der Café og Grill med mulighed for at sidde ude eller inde og nyde diverse forfriskninger, mad og is. Her er også en hyggelig pejsestue samt adgang til solbadeterrasse.

Bemærk: Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus.

Feriecenter i skønt naturområde

Bo på Løjt Feriecenter i det smukkeste naturområde tæt på strand, golfbane og en masse muligeder for hele familien.

 • Alt hvad du behøver i ferien

  ✔ Udendørs pool, børnebassin, beachvolley og fodboldmål
  ✔ Legeplads, minigolf, petanque, spillemaskiner og hoppepude
  ✔ Møntvaskeri, grill café og kiosk
  Gratis Wi-Fi i alle feriehuse

  Visse aktiviteter er mod betaling. 
  Forbehold for ændringer.

 • Afstande

  Adresse
  Løjt Feriecenter
  Sandskærvej 580
  6200 Aabenraa

  Strand: 200 m
  Indkøb: 3 km
  Centrum: Åbenrå 11 km

System.Exception: RESAVE: Seværdigheder Løjt Feriecenter
  at ASP._Page_app_plugins_flexcontentpicker_softinventor_flex_content_picker_cshtml.Execute() in D:\Data\www.folkeferie\app_plugins\flexcontentpicker\softinventor.flex.content.picker.cshtml:line 203
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at Umbraco.Web.Mvc.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer) in D:\a\1\s\src\Umbraco.Web\Mvc\ProfilingView.cs:line 25
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_Base_cshtml.Execute() in D:\Data\www.folkeferie\Views\Partials\grid\editors\Base.cshtml:line 23

Se video fra Løjt Feriecenter

Få en rundtur på feriecentret og dets omgivelser her.