Ø-ferie ved Vesterhavet og Vadehavet

Tag den 10 kilometer lange dæmning fra fastlandet og du ankommer Rømø. På Rømø har du fantastisk natur til alle sider - det brusende Vesterhav og det fredelige vadehav. 90% af Rømø er ren natur med store fredede naturområder og nogle af Europas bredeste og fineste sandstrande. Her er højt til himlen, smukke klitter og hvide sandstrande, som strækker sig i hele øens længde. Rømø er perfekt til både badeferie og aktiv ferie, hvor du kan køre helt ned til vandkanten og prøve de mange spændende aktiviteter. 

Øen summer af liv og byder på masser af aktiviteter for hele familien. Tag på ridetur i den skønne natur, fang fisk fra kysten, oplev det fantastiske fugleliv ved Vadehavet eller besøg nogle af områdets seværdigheder.

Ferie med alt hvad du behøver

På Feriecenter Rim Rømø, har du det mest fantastiske natursceneri lige foran næsen. Den unikke fauna ved Vadehavet, det brusende Vesterhav, den brede sandstrand og de beskyttede klitter.

På Feriecenter Rim Rømø kan du frit vælge mellem 3 størrelser af de hyggelige ferieboliger med plads fra 4 op til 8 personer. Lejlighederne er indrettet med alt, hvad du har brug for. Derudover kan du benytte feriecentrets mange faciliteter som fodbold, tennis, legeplads og inden- og udendørs pool. Alt det som skaber de bedste rammer for en dejlig familieferie i Danmark. 

 

 

Feriecenter med alt hvad du har brug for

Bo på Feriecenter Rim Rømø midt i den fantastiske natur, vand på begge sidder og masser af faciliteter for både store og små.

 • Alt hvad du behøver i ferien

  ✔ Inden- og udendørs pool, børnebassin, sauna og beachvolley
  ✔ Legeplads, minigolf, hoppepude, spillemaskiner, legerum m.m
  ✔ Møntvaskeri, fitness, golf, basketball, fodbold og tennis
  Gratis Wi-Fi i alle feriehuse

  Visse aktiviteter er mod betaling. 
  Forbehold for ændringer.

 • Afstande

  Adresse
  Danland Rim Rømø
  Vesterhavsvej 17
  6792 Rømø

  Strand: 3 km
  Indkøb: 1 km
  Restaurant: 1 km 

 • Seværdigheder nær dig

  0-10 km: Naturcenter Tønnisgård, Kommandørgården, Lege- og hesteland

  10-50 km: Ribe VikingeCenter, Vadehavscenteret, Mandøbussen, Hjemsted Oldtidspark

  50-100 km: Skamlingsbanken, Trapholt, LEGOLAND, Fun & Action

Se video fra Feriecenter Rim Rømø

Få en rundtur på feriecentret og dets omgivelser her.