Hyggeligt efterår i det danske

Oplev efterårets gyldne nuancer. Tag familien eller din partner under armen, og brug din efterårsferie i Danmark i et hyggeligt feriecenter eller sommerhus. Nyd feriestemningen, hold fri sammen med dine kære og oplev den farverige forvandling af landskabet. 

Det bugner med aktivteter og underholdningstilbud i skolernes efterårsferie. Udnyt muligheden for at opleve en anden del af landet - og alt det den har at byde på.

Mærk f.eks. efteråret ruske i Vesterhavskystens klitter, saml svampe og farvestrålende blade i den tætte skovbund ved Gilleleje eller slap af i eget sommerhus med spa - langt væk fra hverdagen. Efteråret er et oplagt åndehul, til at oplade energiniveauet før vinteren kommer. Udnyt det!

Lækre feriecentre med utallige faciliteter

Hold efterårsferie på et af vores feriecentre der dækker hele landet - fra det nordligste punkt i Skagen, til den østlige solskins ø Bornholm

Feriecentrene har et væld af lækre faciliteter som for eksempel badeland, tennis, legepladser og restauranter i smukke naturområder. Her kommer hverken store eller små til at kede sig.

 

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt langs landets kyster, og et hav af sommerhuse i alle egne kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter, som inspiration.

Se alle feriecentre her ➙

Efterårsferie 2020

Nyd efterårsferien i uge 42: 10. - 18. oktober i et af vores mange feriecentre i Danmark.

Priserne er for feriehuse med plads til min. 4 personer.

 • {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}

  {{house.HouseInfo.Size}}m2, {{house.HouseInfo.BedRooms}} værelser, max {{house.HouseInfo.MaxPersons}} personer, sommerhus nr.: {{house.HouseId}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  • {{distance.Value.replace('m','')}}
   km
   m
  • Rygning tilladt

  Spar {{house.Saved |currency:"":0}},-  

  {{searchCriteria.feriecenter == 'true' ? 'Fra' : ''}} {{(searchCriteria.feriecenter == 'true' ? house.Price + 150 : house.Price) | currency:"":0}},-

  Book nu Vis boliger
  Om området Grundplan Om feriecenteret

  {{fc.HouseInfo.HotelRoomDescription}}

  Spar {{fc.Saved |currency:"":0}},-  

  {{fc.Price + 150 |currency:"":0}},-

  Book nu

Ingen resultater fundet.
 • Vi tager forbehold for udsolgte perioder og prisændringer.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her