Danmark er dejligt året rundt

Du behøver ikke at rejse langt væk for at holde ferie. Danmark er et skønt valg uanset årstid og byder på masser af muligheder for at holde ferie. 

Selvom efterårs- og vinterferien kan være grå og kold, er det en oplagt mulighed for at komme væk fra hverdagens travlhed og istedet have tid til at hygge med familien. De kolde måneder er desuden proppet med aktiviteter og underholdningstilbud for både børn og voksne. 

Når vi nærmer os marts går vi ind i foråret, som byder på et væld af muligheder for at tage på miniferie i en af Danmarks mange helligdagsferier. Her kan du nyde godt af de længere og lyse dage og opleve det danske landskab springe ud på ny - sommeren er på vej. Når vejret er solrigt og varmt, er Danmark det bedste sted at holde sommerferie. Bad ved nogle af Danmarks bedste strande, spis masser af danske jordbær og oplev steder i Danmark du ikke har besøgt før. 

Hold ferie i et lækkert feriecenter

Tag på ferie i et af vores mange feriecentre rundt om i Danmark. Her er oplevelser og aktiviteter for hele familien. Alle feriehusene byder på masser af muligheder, indendørs såvel som udendørs. Du kan fx. prøve badeland, tennisbane, legepladser og restauranter, også er de placeret i nogle af Danmarks smukkeste områder der bare venter på at blive udforsket. 

Et ophold på et af vores feriecentre skaber de perfekte rammer for ferien og er et hit både forår, sommer, efterår og vinter. 

 

Sæsoner

Danmark er dejligt året rundt og er altid en oplagt mulighed for at holde en skøn ferie uanset årstid.

Læs mere om ferie i Danmark her ➙

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her