Nyd sommeren 2023 i dejlige Danmark

Holder du sommerferie i Danmark, bliver det en sommer fyldt med oplevelser. Dansk sommer er noget helt særligt. Smagen af søde danske jordbær, masser af frisk luft, duften af saltvand og de lange lyse nætter er noget af det, der kendetegner den danske sommer.

Nyd sandet mellem tæerne på en af de mange strande og få slappet helt af eller udforsk nye aktiviteter i det smukke sommerland. Uanset om du skal afsted med hele familien, venner, eller som par, så er der masser af muligheder for en skøn sommerferie i Danmark.

Vælg f.eks. et ophold i et lækkert feriecenter med en masse facilieter eller jeres helt eget sommerhus.

Feriecentre med masser af familieaktiviteter

Skal du holde sommerferie i et feriecenter i Danmark, kan du vælge mellem mange forskellige over hele landet. Feriecentrene er placeret tæt ved nogle af Danmarks smukkeste kyster – hvor der er rig mulighed for at gå ture i klitterne, hoppe i bølgerne eller nyde solnedgangen over havet.

Find feriecentre i følgende områder:
Nordjylland | Vestjylland | Østjylland | Sydjylland | Fyn og Langeland | Sjælland og Øer | Bornholm

Centrene byder på masser af aktiviteter for både børn og voksne. Så tag familien med, og oplev sommerferien i Danmark sammen.

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt langs landets kyster, og et hav af sommerhuse i alle egne kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter, som inspiration.

Sommer i Feriecenter

Vælg lige netop dét område i Danmark, som du ønsker at opleve i sommeren.

Se alle feriecentre ➙

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her