FolkeFerie.dk (eller eventuelle underleverandører) har ophavsret på alt materiale på denne hjemmeside (herunder design, grafik, billeder, tekst, software, kildekoder).

FolkeFerie.dk frasiger sig ethvert ansvar for eventuelle skader eller tab, der måtte opstå som følge af at den information der er tilgængelig på hjemmesiden, eller er sendt til brugeren via e-mail, ikke er præcis, komplet eller opdateret.

FolkeFerie.dk kan ikke holdes ansvarlig for at eventuelle tredjeparter opsnapper e-mails eller andre former for elektronisk kommunikation mellem vore sites og den individuelle brugers e-mail applikation eller browser, men vi videregiver aldrig information til tredjepart.

Brugere af sitet er altid ansvarlige for at kunne validere rigtigheden og nøjagtigheden af den information som modtages via sitet eller via e-mail før brug, idet de accepterer eller afviser enhver kontrakt på basis af denne information.

FolkeFerie.dk afstår ethvert ansvar for skade eller tab forårsaget af virus, korruption eller tab af data eller skade på software eller hardware.

Selvom vi hos FolkeFerie.dk gør vores bedste for at minimere tiden hvor vore site eventuelt måtte være nede, frasiger FolkeFerie.dk sig alt ansvar eller tab grundet brugeres manglende mulighed for at få adgang.

FolkeFerie.dk kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle indirekte tab eller skadelige konsekvenser, ligegyldig hvordan sådan skade måtte opstå (inklusiv, men ikke begrænset til tab af forventet profit).

FolkeFerie.dk tager forbehold for evt. fejl eller ændringer i prisinformationer, valutakurser, rabatter, tilbud m.m.

Betingelserne for brug af og adgang til sitet er underlagt dansk lovgivning og enhver strid som måtte opstå på grund af brugeres adgang til, brug af eller anden form for anvendelse af sitet skal afgøres ved en dansk domstol.

Læs om Online betaling - Læs om Hjælp til online bestilling - Læs om Cookie samtykke

Online betaling