Der er meget at holde styr på, når man er mange, som rejser sammen. Derfor har vi specialiseret os i at arrangere grupperejser fra A-Z, så I får lige præcis den ferie, I drømmer om - uanset om I er flere familier, venner eller en sportsklub, der skal af sted på ferie sammen.

Grupperejse til solsikre rejsemål

Middelhavsøen Malta er et skatkammer af oplevelser. Sol, strand og turkisblåt vand går hånd i hånd med 7.000 års historie. Og der er noget for en hver aldersgruppe. Og på vores to græske rejsemål, Sivota og Kreta, kan du og dine rejsefæller opleve det autentiske Grækenland samtidig med, at I nyder solen, den græske gastronomi og får en masse ferieminder for livet. 

Grupperejse på aktiv ferie

Den smukke ø Porto Santo i Atlanterhavet byder på et væld af oplevelser og er oplagt til grupperejser for dem, der drømmer om ferie med wellness, golf og strand i absolut særklasse og ikke mindst et mildt og dejligt klima. Porto Santo har en 18-hullers tidligere mesterskabsbane og en 9 hullers par 3 bane - designet af golflegenden Seve Ballesteros. Uanset om du ønsker at rejse med golfklubben eller et par gode golfvenner, så arrangerer vi grupperejsen efter jeres behov og ønsker.

Grupperejse som familie

Vi tilbyder en række hoteller, som er særligt velegnede til tre generationer, som rejser sammen. Vælg f.eks. Mellieha Holiday Centre på Malta. Her kan børn, børnebørn og svigerbørn bo side om side i 3-vær. feriehuse på 70 m2. Området er bilfrit, så børnene kan løbe frit rundt mellem husene, mens de voksne slapper af i gårdhaven eller på tagterrassen.

I kan også vælge Hotel Agios Nikolaos i den græske by Sivota. Her kan I bo i 2-vær. familiesuiter med plads til 6 personer. Eller hvad med Panorama Botsaris Apartments? Hvor I kan bo i 3-vær. lejligheder med plads til 5 personer.

Bestil din grupperejse her

Hvis du ønsker at få flere informationer eller vil bestille en grupperejse, så kontakt os på info@folkeferie.dk eller på tlf. 70 30 10 90.

Grupperejse til solsikre rejsemål

Vælg mellem Middelhavsøen Malta, de græske perler Sivota og Kreta eller portugisiske Porto Santo.