Forårsferie 2022

Find inspiration til forårsrejser her

Hos FolkeFerie.dk kan du finde et væld af attraktive forårsrejser til dig, der længes efter sol og sommer allerede inden vinteren for alvor har gjort sit indtog. Bestil en forårsferie til marts, april eller maj 2022 og glæd dig til at opleve nogle af Europas smukkeste badestrande, fortryllende naturområder og mest charmerende byer. Herunder kan du se, hvor du med FolkeFerie.dk kan rejse hen til foråret. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt.

Vælg Porto Santo – og grib muligheden for at opleve en af Portugals skjulte perler, når vi tager dig med til ø-paradiset Porto Santo i Atlanterhavet. Den smukke vulkanø har et spektakulært bjerglandskab og en 9 kilometer lang, gylden sandstrand, som har vundet priser for sit silkebløde sand, vandets renhed og ikke mindst stedets særlige ro og skønhed.

Besøg Sivota - og stik fødderne ned i sandstranden, eller dyk ned i et krystalklart hav, som glimter i solens stråler. Det er ikke svært at se, hvorfor stedet har fået kælenavnet "Det Græske Caribien". Kystbyen Sivota ligger i den vestlige del af det græske fastland og er et af de smukkeste områder i Grækenland.

Oplev Kreta - som er den største af de græske øer og samtidig den med mest at byde på. Her er alt fra eksotiske strande i lyserøde nuancer, turkisblå laguner, frodige palmeskove, fascinerende vandreruter og majestætiske bjerge til idylliske landsbyer, spændende storbyer, farverige markeder og det forhistoriske palads Knossos – øens største attraktion.

Prøv en forårsferie til Malta - når du rejser til Malta, kan du glæde dig til gyldne strande, blå laguner og noget af det reneste badevand i Europa. Leder du efter Maltas mest børnevenlige strand, så er Mellieha Bay ved Mellieha Holiday Centre et godt bud. Er du mere til templer, middelalderbyer og ridderpaladser, kan du boltre dig i de mange levn fra Maltas 7.000 år lange historie.

Forårsferie på Porto Santo

I Atlanterhavet gemmer sig en lille portugisiske perle Porto Santo. På trods af sin beskedne størrelse byder den uspolerede ø på masser af aktiviteter og en 9 km lang, gylden sandstrand. Her er foråret mildt og solrigt, så du får de bedste forhold for at opleve øen.

Forårsferie i Grækenland

Foråret er noget ganske særligt i Grækenland. I kystbyen Sivota og på øen Kreta forvandles landskabet af farverige blomster, efterhånden som solen vokser sig varm - men ikke stegende som i højsommeren. Mærk forandringen i luften på de hyggelige havnepromenader, eller på vores lækre hoteller.

Forårsferie på Malta

Middelhavsøen Malta er en elsket ferieklassiker. Med børnevenlige strande, spændende kultur og historie samt en smuk natur er der noget for børn og voksne. Oplev det maltesiske forår på vores mest populære hotel Mellieha Holiday Centre.

Hvem elsker ikke en lun forårsferie?

Elsker du også at rejse, så er du med garanti en af dem, der altid kan finde en god undskyldning for at tage afsted. Sommerferie, efterårsferie, juleferie, vinterferie og selvfølgelig forårsferie. I foråret er vi heldige at have en masse helligdage, og det er en oplagt mulighed for at pakke kufferten og tage afsted.

Efter en lang, kold og våd vinter, så længes de fleste af os efter lysere, længere og varmere dage, og med udsigt til en skøn forårsferie, bliver vinteren en lille smule nemmere at komme igennem. Så kan du tage forskud på sommeren og komme tilbage med fornyet energi indtil næste ferie (sommerferien) står for døren. Der er naturligvis mange gode muligheder for at komme væk fra hverdagens stress og jag, ved at besøge et nyt sted her i Danmark, men det er nu altid lidt sjovere at hoppe på en flyver og komme lidt længere væk. Hvad end du er til romantik på tomandshånd med din bedre halvdel, eller planlægger en aktiv ferie med børn, så kan du finde den perfekte forårsferie hos FolkeFerie.dk.

Den perfekte forårsferie indeholder fantastisk selskab, godt vejr, lækker mad og en masse gode oplevelser. Vi kan hjælpe dig godt på vej med de fleste af tingene, dog må du selv sørge for at finde det rette selskab. Men hvem elsker ikke en god forårsferie? Vi forestiller os derfor ikke, at det bliver svært at lokke din bedre halvdel, ven eller veninde med på en tur til Syden. En uge sydpå kan være lige det, du har brug for oven på et mørkt vinterhalvår, hvor kulde og regn har suget det meste af energien ud af dig. Giv dig derfor god tid til at læse om vores forskellige rejsemål i Sydeuropa og find den destination, der bedst passer til dig, dit temperament og dit behov for en pause fra hverdagen.

Hold din forårsferie 2021 med FolkeFerie.dk

Forventningens glæde er noget, man bestemt ikke skal undervurdere. Er du vild med at rejse, så har du sikkert ofte din næste ferie planlagt allerede inden, du er kommet hjem fra den nuværende. Det er skønt at have noget at glæde sig til - og sol og eksotiske himmelstrøg har altid været et godt udgangspunkt for en god ferie. Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål omkring dine ønsker til din næste ferie. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine specifikke feriedrømme.