Forårsferie 2019

Elsker du også at rejse, så er du med garanti en af dem, der altid kan finde en god undskyldning for at tage afsted. Sommerferie, efterårsferie, juleferie, vinterferie og selvfølgelig forårsferie. I foråret er vi heldige at have en masse helligdage, og det er en oplagt mulighed for at pakke kufferten og tage afsted. Efter en lang, kold og våd vinter, så længes de fleste af os efter lysere, længere og varmere dage, og med udsigt til en skøn forårsferie, bliver vinteren en lille smule nemmere at komme igennem. Så kan du tage forskud på sommeren og komme tilbage med fornyet energi indtil næste ferie (sommerferien) står for døren. Der er naturligvis mange gode muligheder for at komme væk fra hverdagens stress og jag, ved at besøge et nyt sted her i Danmark, men det er nu altid lidt sjovere at hoppe på en flyver og komme lidt længere væk. Hvad end du er til romantik på tomandshånd med din bedre halvdel, eller planlægger en aktiv ferie med børn, så kan du finde den perfekte forårsferie hos FolkeFerie.dk.

Find inspiration til forårsrejser her

Hos os kan du finde et væld af attraktive forårsrejser til dig, der længes efter sol og sommer allerede inden vinteren for alvor har gjort sit indtog. Bestil en forårsferie til marts, april eller maj 2019 og glæd dig til at opleve nogle af Europas smukkeste badestrande, fortryllende naturområder og mest charmerende byer. Herunder kan du se, hvor du med FolkeFerie.dk kan rejse hen til foråret. Vi lover dig, at det ikke bliver kedeligt.

Tag til Tenerife - den største af De Kanariske Øer, og inde på midten hviler vulkanen Teide. Trods et beskedent areal er solskinsøen spækket med oplevelser for både store og små. Din ferie på Tenerife byder på underholdning på land, til vands og i luften – eller endda inde i øen på tur i spændende vulkangrotter.

Vælg Porto Santo – og grib muligheden for at opleve en af Portugals skjulte perler, når vi tager dig med til ø-paradiset Porto Santo i Atlanterhavet. Den smukke vulkanø har et spektakulært bjerglandskab og en 9 kilometer lang, gylden sandstrand, som har vundet priser for sit silkebløde sand, vandets renhed og ikke mindst stedets særlige ro og skønhed.

Besøg Sivota - og stik fødderne ned i sandstranden, eller dyk ned i et krystalklart hav, som glimter i solens stråler. Det er ikke svært at se, hvorfor stedet har fået kælenavnet "Det Græske Caribien". Kystbyen Sivota ligger i den vestlige del af det græske fastland og er et af de smukkeste områder i Grækenland.

Oplev Ithaka - som er en frodig og bjergrig ø med svimlende blågrønne havudsigter, dramatisk landskab og idylliske landsbyer. Her er en betagende kombination af smukt landskab og autentisk atmosfære – og det er svært ikke at lade sig rive med af stedets ældgamle historier om sagnkongen Odysseus.

Prøv en forårsferie til Malta - når du rejser til Malta, kan du glæde dig til gyldne strande, blå laguner og noget af det reneste badevand i Europa. Leder du efter Maltas mest børnevenlige strand, så er Mellieha Bay ved Mellieha Holiday Centre et godt bud. Er du mere til templer, middelalderbyer og ridderpaladser, kan du boltre dig i de mange levn fra Maltas 7.000 år lange historie.

Forårsferie på Tenerife

Blandt de kanariske øer troner vulkanøen Tenerife som Spaniens højeste punkt. Tenerife byder på oplevelser i alle luftlag med fantastiske strande, små charmerende landsbyer, storslået natur, og ikke mindst et skønt klima året rundt. Helt perfekt for parret og familien.

Forårsferie på Porto Santo

I Atlanterhavet gemmer sig en lille portugisiske perle Porto Santo. På trods af sin beskedne størrelse byder den uspolerede ø på masser af aktiviteter og en 9 km lang, gylden sandstrand. Her er foråret mildt og solrigt, så du får de bedste forhold for at opleve øen.

Forårsferie i Grækenland

Foråret er noget ganske særligt i Grækenland. I kystbyen Sivota og på øen Ithaka forvandles landskabet af farverige blomster, efterhånden som solen vokser sig varm - men ikke stegende som i højsommeren. Mærk forandringen i luften på de hyggelige havnepromenader, eller på vores lækre hoteller.

 • Forår i Sivota

  Den naturskønne by Sivota ligger på Grækenlands vestkyst lige ud til Det Ioniske Hav og blot 10 km fra sydspidsen af ferieøen Korfu. Sivota er en af Grækenlands skjulte perler og forholdsvis ukendt som turistmål. Her finder du lækre, fredelige hoteller og strande med det klareste turkisblå vand. Hvad venter du på?

  Bestil forårsferien allerede nu!

  Fra 4.899,-/person

 • Forår på Ithaka

  I Det Ioniske Hav vest for det græske fastland ligger den sagnomspundne Odysseus ø Ithaka. Den frodige og bjergrige ø ligger gemt langt væk fra almindelig turisme, og kun de færreste har fundet vej hertil. Uanset hvor du befinder dig på øen, ånder alt fred og idyl. Her er rig mulighed for at trække i vandrestøvlerne og gå på opdagelse, eller blot nyde roen.

  Bestil forårsferien allerede nu!

  Fra 5.199,-/person

Forårsferie på Malta

Middelhavsøen Malta er en elsket ferieklassiker. Med børnevenlige strande, spændende kultur og historie samt en smuk natur er der noget for børn og voksne. Oplev det maltesiske forår på vores mest populære hotel Mellieha Holiday Centre.

Hvem elsker ikke en lun forårsferie?

Den perfekte forårsferie indeholder fantastisk selskab, godt vejr, lækker mad og en masse gode oplevelser. Vi kan hjælpe dig godt på vej med de fleste af tingene, dog må du selv sørge for at finde det rette selskab. Men hvem elsker ikke en god forårsferie? Vi forestiller os derfor ikke, at det bliver svært at lokke din bedre halvdel, ven eller veninde med på en tur til Grækenland. En uge sydpå kan være lige det, du har brug for oven på et mørkt vinterhalvår, hvor kulde og regn har suget det meste af energien ud af dig. Giv dig derfor god tid til at læse om vores forskellige rejsemål i Grækenland og find den destination, der bedst passer til dig, dit temperament og dit behov for en pause fra hverdagen.

Hold din forårsferie 2019 med FolkeFerie.dk

Forventningens glæde er noget, man bestemt ikke skal undervurdere. Er du vild med at rejse, så har du sikkert ofte din næste ferie planlagt allerede inden, du er kommet hjem fra den nuværende. Det er skønt at have noget at glæde sig til - og sol og eksotiske himmelstrøg har altid været et godt udgangspunkt for en god ferie. Kontakt os i dag og få svar på dine spørgsmål omkring dine ønsker til din næste ferie. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine specifikke feriedrømme.