Chaniakystens stemningsfyldte byer og smukke natur

Vi har nøje udvalgt en perlerække af lækre hoteller ved Chaniakysten, hvor du kan nyde en solrig ferie i lækre omgivelser nær by og badeliv. Chaniakysten er et af de mest populære ferieområder på Kreta, hvor gyldne strande ligger som perler på snor langs kysten, og idylliske landsbyer og spændende storbyer gemmer på et utal af vidunderlige overraskelser. Gå på opdagelse og oplev gemte klostre, historiske mindesmærker, venetiansk arkitektur, beskyttelsesrum fra 2. verdenskrig, museer, hyggelige taverner og ægte græsk charme i smalle, krogede gader.

Byerne ved Chaniakysten har hver sin charme

Chaniakystens hyggelige badebyer, stille landsbyer, og stemningsfyldte storbyer har hver deres charme. Besøg f.eks. Kretas næststørste by Chania, den populære badeby Agia Marina med masser af vandsportsmuligheder, den livlige kystby Platanias eller fredelige Kato Stalos med strande omgivet af olivenlunde.

Hyggeligt badeliv omkring Agii Apostoli og Chrissi Akti

På din ferie på Kreta med FolkeFerie.dk bor du enten i eller nær den lille, rolige kystby Agii Apostoli, som ligger fredsommeligt og naturskønt ud til havet. Byen er berømt for sine tre halvøer, der skaber smukke badebugter med krystalblåt vand og hvide sandstrande. Byen har desuden et glimrende, lille udvalg af små butikker og hyggelige taverner. Nær områdets fire lækre sandstrande finder du blandt andet vores hoteller: Forum Suites, Nikolas Suites, Hotel Elotia og Veronica Hotel

Vil du have mere byliv, spændende arkitektur og fantastisk shopping er Chania kun få kilometer km væk.

Smukke, historiske og livlige Chania

I Chania venter den charmerende gamle bydel, de smukke venetianske huse og den farverige havn. Om aftenen lyser de mange restauranter op i mørket langs havnefronten, og du finder et bredt udvalg af lækker lokal græsk mad og internationale retter. Chania er også stedet at tage hen, hvis du vil have lædervarer til rimelige priser og modebutikker med internationale mærker.

Smuk, frodig og varieret natur

Takket være et dejlig mildt klima er Chaniakysten grøn og frodig med tusindvis af blomster, vildtvoksende urter og opdyrkede marker med f.eks. tomater, agurker, oliven, avocado og citrusfrugttræer. I juli og august, hvor varmen er på sit højeste, køler nordvestenvinden behageligt.

Gå på opdagelse i Kretas byer ved Chaniakysten

Kreta byder på smukke feriebyer langs kysten. Oplev blandt andet charmerende storbyer, fredelige badebyer med krystalklart badevand og byer med masser af historie.

Agii Apostoli på Kreta

Bo børnevenligt - tæt på sandstrande og Chania

Chania på Kreta

Grækenlands Venedig og danskernes foretrukne by på Kreta

Kato Stalos på Kreta

En fredelig, lille ferieby

Agia Marina på Kreta

Stå på vandski eller slap af i den populære badeby på Kreta

Platanias på Kreta

Oplev livlig kystby på din ferie på Kreta

Er du klar til at tage lidt længere væk ...

så anbefaler vi Stavros ca. 20 km væk fra FolkeFerie.dks hoteller i Agii Apostoli og 3,5 km fra Isla Brown Chania Resort. For foden af sneklædte bjerge ved siden af Stavros lille, hyggelige havn ligger tre forskellige og vidunderlige sandstrande i den blå lagune.

Stavros

Hollywood kulisse og to smukke strande