Udførlig guide til Kretas største oplevelser

Idylliske kystbyer, nogle af Grækenlands bedste strande, imponerende levn fra oldtiden og fantastiske landskaber gør Kreta til en fantastisk destination. Oplevelserne på Kreta står i kø, og både par og børnefamilier vil elske at bade, slappe af og tage på opdagelse på Grækenlands største ø. Vi guider dig gennem Kretas største oplevelser.

Oplev Kretas badeparadis med sandstrande og blå laguner

Med det varme vejr fra maj til november er Kretas mange strande en populær måde at tilbringe ferien på. Strandene, der er nogle af Grækenlands bedste, ligger naturskønt i små, idylliske badevige med krystalklart og roligt vand. Sandet er mange steder fint og blødt – og nogle steder endda smukt rosafarvet. Under havets overflade er der mange oplevelser på Kreta. Du kan dykke og snorkle og se farverige fisk og koraller. Nyd f.eks. en dag på Den gyldne strand, Chrissi Akti, tæt på hotel Forum Suites. Tag på udflugt til den lyserøde strand, Elafonnissi - Kretas svar på Maldiverne eller Balos Lagune, der gemmer på en af Kretas absolut smukkeste strande.

Oplevelser på Kreta er fyldt med smuk natur og spændende historie

Hvis du kan løsrive dig de smukke strande, venter en masse historiske, kulturelle og naturskønne oplevelser. Tag på en fascinerende vandretur i Europas længste naturkløft, Samaria, og oplev et af Grækenlands smukkeste områder. Mærk historiens vingesus i det berømte 4000 år gamle minoiske oldtidspalads, Knossos. Besøg den undersøiske Elefanthule og få en enestående dykkeroplevelse. Sejl rundt i pedalbåd på den smukke ferskvandssø Kournas for foden af bjergene, eller tag på bådudflugt til den pittoreske badebugt Seitan Limania, der er perfekt til afslapning, svømning og snorkling.

Besøg Chania - Grækenlands Venedig

Få kilometer fra vores hoteller lokker Kretas næststørste by, Chania, med en perfekt blanding af seværdigheder, shopping, museer, gadehandlere og livlig atmosfære. Du kan spadsere langs den hyggelige havn i Chania, beundre de velbevarede pastelfarvede venetianske huse i den gamle bydel, nyde udsigten af De Hvide Bjerge i det fjerne og gå på opdagelse i den gigantiske markedshal. Overalt er der masser af udendørsrestauranter med lækker græsk mad, gode butikker og spændende arkitektur.

Der er masser af oplevelser på Kreta - læs om vores udvalgte oplevelser på Kreta her.

De bedste oplevelser på Kreta

Oplevelser på Kreta byder på en masse storslåede naturoplevelser, charmerende byer, vidunderlig vandring, imponerende oldtidspaladser, enestående strande og meget mere.

Knossos på Kreta

Kretas enestående minoiske paladsruin og antikke by

Samaria kløften på Kreta

Tag på tur til Kretas flotte nationalpark og imponerende naturkløft

Balos lagune på Kreta

Nyd en dag på en af Kretas smukkeste strande

Den lyserøde strand Elafonissi på Kreta

Kretas svar på Maldiverne

Kournas søen på Kreta

Lej en pedalbåd og sejl ud på eventyr

Seitan Limania strand på Kreta

Smuk lagune for de eventyrlystne

Melidoni grotten på Kreta

Drypstensgrotte med en tragisk fortælling

Dykning og snorkling på Kreta

Oplev Kreta under vandet

Rethymnon på Kreta

Oplev en af Kretas mest fascinerende byer

Souda Bay War Cemetery på Kreta

Oplev et historisk interessant og naturskønt sted på Kreta

Katholiko kloster på Kreta

Smuk vandretur til øens ældste kloster og huleboergrotte

Læs mere om Kreta ➙