Charmerende ferie-ø med panoramaudsigt

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og øen Lefkas og er det perfekte ta’-selv-bord af autentiske græske oplevelser. Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen du opholder dig, har du en pragtfuld panoramaudsigt over Det Ioniske Hav, hvor de smukke bjergtinder på det græske fastland og Lefkas danner en idyllisk kulisse i baggrunden.

Øens hovedby er havnebyen Vathi, som bedårer med sin maleriske havnepromenade, hyggelige cafeer, restauranter og små butikker.

Vælg andre græske rejsemål hos FolkeFerie.dk

Har du besluttet dig for et græsk rejsemål, men ikke hvilket et? Hos FolkeFerie.dk finder du blandt andet rejser til Kreta og Sivota. Vores rejsemål giver dig både mulighed for afslapning i solen og utallige kulturelle og historiske seværdigheder. Alt sammen i de smukkeste omgivelser.

Grækenland har utrolig meget at byde på for både store og små, og du kan glæde dig til at opleve alt fra historiske bygninger og skøn natur til lækre sandstrande og det græske køkkens specialiteter.

Hvis du har spørgsmål til din rejse, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål og klæde dig godt på til rejsen. Du kan også undersøge vores side med ofte stillede spørgsmål og praktisk information, som kan være nyttig, hvis du vil danne dig et overblik over alt relateret til din rejse.

Afrejse fra Billund

Bo i de bedste omgivelser

Vi har udvalgt de skønneste hoteller til dig, som kan danne rammen om din ferie. Hotellerne ligger i fredelige omgivelser og er velegnede til både par og børnefamilier. Du kan nyde godt af hotellernes faciliteter som pool, terrasse og WiFi og ikke mindst beundre en enestående udsigt over øens naturskønne landskab.

Du kan for eksempel vælge at bo på Esperides Resort, der ligger lidt uden for landsbyen Spartochori. Her kan du opleve en fantastisk havudsigt fra hotelværelsets balkon, opholde dig på den luksuriøse solterrasse med adgang til pool, solstole og bar eller nyde et måltid i hotellets restaurant.

Hoteller på Meganisi

Vi har udvalgt to skønne hoteller til dig på den græske ferie-ø

 • Esperides Resort

  Det første, der møder dig, når du ankommer med færgen til Meganisi, er Esperides Hotel, der troner på bjergsiden med en enestående udsigt over det smukke hav. Esperides Hotel består af 5 rustikke bygninger, hvor hovedbygningen med restauranten og enkelte værelser er placeret i midten.

  Læs mere om hotellet her

 • Hotel Meganisi

  Hotel Meganisi ligger i landsbyen Katomeri, hvorfra der er en betagende udsigt over de omkringliggende olivenlunde og det smukke kuperede terræn og det ioniske hav. Det familiedrevne hotel oser af charme.

  Læs mere om hotellet her

Oplevelser på Meganisi

Meganisi er et godt udgangspunkt for udflugter af enhver art

 

Hvis du er til den aktive ferie, vil det glæde dig at høre, at Meganisi er et godt udgangspunkt for udflugter af enhver art. Der er rig mulighed for at få én på opleveren, når du holder ferie på den græske ø. Du kan for eksempel besøge naboøen Lefkas.

I løbet af 30 minutters færgesejlads befinder du dig i centrum af Nidri, som er det absolut største feriemål på Lefkas. Her er mulighed for alverdens vandaktiviteter som havkajakture, bådsejlads og bådkrydstogt. Nidri har endvidere et rigt udvalg af cafeer, restauranter, forlystelser og små butikker, og stemningen på cafeerne stiger i aftenens løb.

Et andet yndet udflugtsmål på Lefkas er byen af samme navn. Lefkas charmerer med sine smalle gader, talrige små kirker, smukke bygningsværker og butikker i alle afskygninger. En gåtur på den enorme marina med mere end 600 yacht-pladser vil imponere de fleste.

Oplev ægte græsk charme

Meganisi byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige. De mange eksotiske bugte med fredelige strande tiltrækker lystsejlere fra hele verden. Med båd kan man besøge den berømte havgrotte Papanikolis, der under 2. verdenskrig fungerede som skjulested for en græsk ubåd af samme navn.

Du har også mulighed for at udforske øen på scooter eller cykel. Her oplever man det autentiske Grækenland med fastboende, der hilser, når man møder dem på en af øens mange tavernaer eller i marken. Tag en afstikker på en af de små grusveje, der løber langs kysten - måske støder du på en lokal blæksprutte-fisker eller en flok geder, der krydser vejen.

Skønne strande

Og en spændende historie

På Vestkysten af Lefkas findes nogle af Grækenlands mest imponerende strande. De stejle hvide klipper, det smukke turkise vand og de hvide strande er et betagende syn og et eftertragtet udflugtsmål.

Du kan også besøge Meganisis populære strand, Fanari Beach, hvor du kan dase i en liggestol, som du kan leje for få euro. Du har også mulighed for at leje en kajak eller et paddleboard, så du kan betragte stranden fra havet, eller blot tage en forfriskende dukkert i det krystalklare vand.

Fra Meganisi er der udsigt til den privatejede ø Skorpios, hvor den kendte rigmand Aristotle Onassis i 1968 giftede sig med præsident-enken Jacqueline Kennedy. Det var startskuddet til den store turisme på Lefkas. De mange journalister, der dækkede bryllupsceremonien boede i og omkring Nidri og blev dermed områdets første turister.

Læs mere om Grækenland ➙

Kort

 • Sammen gør vi en forskel ❤

  Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

  Læs mere om Fonden her