Charmerende ferie-ø med panoramaudsigt

Øen Meganisi ligger idyllisk mellem det græske fastland og øen Lefkas og er det perfekte ta’-selv-bord af autentiske græske oplevelser. Det kuperede terræn prydes af charmerende olivenlunde og grønne oaser. Uanset hvor på øen man opholder sig, har man en pragtfuld panoramaudsigt over det Ioniske hav, hvor de smukke bjergtinder på det græske fastland og Lefkas danner en idyllisk kulisse i baggrunden. 

Øens hovedby er havnebyen Vathi, som bedårer med sin maleriske havnepromenade, hyggelige cafeer, restauranter og små butikker. 

Kom tæt på det rigtige Grækenland

Meganisi byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige. De mange eksotiske bugte med fredelige strande tiltrækker lystsejlere fra hele verden. Med båd kan man besøge den berømte havgrotte Papanikolis, der under 2. verdenskrig fungerede som skjulested for en græsk ubåd af samme navn.

Udforsk øen på scooter eller cykel. Her oplever man det autentiske Grækenland med fastboende, der hilser, når man møder dem på én af øens tavernaer eller i marken. Tag en afstikker på en af de små grusveje, der løber langs kysten. Måske støder man på en lokal blæksprutte-fisker eller en flok geder, der krydser vejen.

 

 

Afrejse fra Billund

Hoteller på Meganisi

Vi har udvalgt to skønne hoteller til dig på den græske ferie-ø

 • Esperides Resort

  Det første, der møder dig, når du ankommer med færgen til Meganisi, er Esperides Hotel, der troner på bjergsiden med en enestående udsigt over det smukke hav. Esperides Hotel består af 5 rustikke bygninger, hvor hovedbygningen med restauranten og enkelte værelser er placeret i midten.

  Læs mere om hotellet her

 • Hotel Meganisi

  Hotel Meganisi ligger i landsbyen Katomeri, hvorfra der er en betagende udsigt over de omkringliggende olivenlunde og det smukke kuperede terræn og det ioniske hav. Det familiedrevne hotel oser af charme.

  Læs mere om hotellet her

Oplevelser på Meganisi

Meganisi er et godt udgangspunkt for udflugter af enhver art.

I løbet af 30 minutters færgesejlads befinder man sig i centrum af Nidri, som er det absolut største feriemål på Lefkas. Her er mulighed for at dyrke alle former for vandsport. Nidri har endvidere et rigt udvalg af cafeer, restauranter, forlystelser og små butikker og stemningen på cafeerne stiger i aftenens løb. Et yndet udflugtsmål på Lefkas er byen af samme navn. Lefkas charmerer med sine smalle gader, talrige små kirker, smukke bygningsværker og butikker i alle afskygninger. En gåtur på den enorme marina med mere end 600 yacht-pladser kan imponere de fleste.

På Vestkysten af Lefkas findes nogle af Grækenlands mest imponerende strande. De stejle hvide klipper, det smukke turkise vand og de hvide strande er et betagende syn og et eftertragtet udflugtsmål. Fra Meganisi er der udsigt til den privatejede ø Skorpios, hvor den kendte rigmand Aristotle Onassis i 1968 giftede sig med præsident-enken Jacqueline Kennedy. Det var startskuddet til den store turisme på Lefkas. De mange journalister, der dækkede bryllupsceremonien boede i og omkring Nidri og blev dermed områdets første turister.

 

Kort

 

 

 

 • Sammen gør vi en forskel ❤

  Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

  Læs mere om Fonden her
 • Gratis parkering i Billund Lufthavn

  Når du rejser med FolkeFerie.dk gennem Primo Tours, får du gratis parkering i Billund Lufthavn.

Læs mere om Grækenland