En elsket ferie-perle

Rhodos er en kendt og elsket ferieperle i det græske øhav og byder på over 300 solskinstimer om året. Den græske ø har mange skønne strande med det klareste badevand og landskabet er kuperet og frodigt med idylliske byer, olivenlunde og citrusplantager.

Rhodos byder også på en masse spændende historie og levn fra antikkens Grækenland. Den gamle bydel i Rhodos by er på UNESCO's verdensarvsliste og er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Her kan du blandt andet opleve de mange historiske monumenter og kulturskatte som byen gemmer på. 

Oplev den græske stemning

Lidt udenfor Rhodos by ligger den hvide by Lindos. De traditionelle hvidkalkede huse med lyseblå tage, er et af Grækenlands kendetegn og med til at skabe den ægte græske stemning. På toppen af byen ligger Akropolis, som du enten kan besøge på æselryg eller til fods. Fra toppen er der en fantastisk udsigt ned over Paulus bugten på Rhodos.

Så selvom Rhodos er et meget populært feriemål, findes der stadig vild natur med grønne bjerge og uspolerede kyststrækninger, hvor du hurtigt kan mærke den græske atmosfære.

 

 

Afrejse fra Billund

Afrejse fra Aalborg

Oplev Rhodos

Bliv klogere på den græske feriefavorit

Kort

 

 

 

  • Sammen gør vi en forskel ❤

    Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

    Læs mere om Fonden her
  • Gratis parkering i Aalborg og Billund Lufthavn

    Når du rejser med FolkeFerie.dk gennem Primo Tours eller SunCharter, får du gratis parkering i henholdsvis Billund Lufthavn og Aalborg Lufthavn.

Læs mere om Grækenland