En elsket ferie-perle

Rhodos er en kendt og elsket ferieperle i det græske øhav og byder på over 300 solskinstimer om året. Den græske ø har mange skønne strande med det klareste badevand og landskabet er kuperet og frodigt med idylliske byer, olivenlunde og citrusplantager.

Rhodos byder også på en masse spændende historie og levn fra antikkens Grækenland. Den gamle bydel i Rhodos by er på UNESCO's verdensarvsliste og er en af Europas bedst bevarede middelalderbyer. Her kan du blandt andet opleve de mange historiske monumenter og kulturskatte som byen gemmer på. 

Oplev den græske stemning

Lidt udenfor Rhodos by ligger den hvide by Lindos. De traditionelle hvidkalkede huse med lyseblå tage, er et af Grækenlands kendetegn og med til at skabe den ægte græske stemning. På toppen af byen ligger Akropolis, som du enten kan besøge på æselryg eller til fods. Fra toppen er der en fantastisk udsigt ned over Paulus bugten på Rhodos.

Så selvom Rhodos er et meget populært feriemål, findes der stadig vild natur med grønne bjerge og uspolerede kyststrækninger, hvor du hurtigt kan mærke den græske atmosfære.

 

 

Oplev Rhodos

Bliv klogere på den græske feriefavorit

Kort

Afrejse fra Billund

Afrejse fra Aarhus

Læs mere om Grækenland

 

 

 

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her