Kystbyen Sivota i Grækenland er kendt som "Det Græske Caribien"...

For som i Caribien kan du, når du rejser til Sivota, stikke fødderne ned i sandstranden og dykke ned i krystalblåt hav, som glimter i solens stråler. Kystbyen Sivota ligger i den vestlige del af det græske fastland og er et af de smukkeste steder i Grækenland. Uanset om du rejser som par eller familie er Sivota i Grækenland et dejligt sted at holde ferie. Og så er det lille ferieparadis, med de mange smukke strande, kun en kort flyvetur væk. 

Oplev det ægte Grækenland

Sivota er endnu ikke så kendt som mange af de andre rejsemål i Grækenland, så området er autentisk og uspoleret græsk. Sivota er en havneby med et charmerende byliv. Havnen er et naturligt samlingspunkt med hyggelige taverner, hvor du kan få en kølig forfriskning, mens du indånder hele den græske atmosfære og udsigten ud over bugten. Bliv siddende helt til aften og nyd en af de smukke solnedgange vestkysten er kendt for. Området er grønt og frodigt med masser af oliventræer, og fra de omkringliggende bjerge har du en fantastisk udsigt ud over det blå vand og de mange omkringliggende små græske øer.

Rejser med sol, strand og masser af oplevelser

Sivota-rejser er for dig, der vil kombinere sol, strand og oplevelser både til lands og til vands. Det klare vand er ideelt til snorkling og vandsport. Eller en bådtur, hvor du kan sejle ud på opdagelse til nogle af de små ubeboede græske øer. Vi har udvalgt de bedste hoteller i Sivota nær strand og byliv. Se vores gode tilbud på rejser til Sivota og book din ferie til Grækenland her. Vi flyver fra København i maj, juni, juli, september og oktober.

NYHED 2023: Plataria Seaside Resort

I den frodige Thesprotia-region på det græske fastland, mellem badebyen Sivota og hovedbyen Igoumenitsa, finder du det enestående ferieparadis, Plataria Seaside Resort.

NYHED: Plataria Seaside Resort ➙

⭐⭐⭐⭐

Udvalgte hoteller til dig

Velkommen til hoteller i absolut topklasse i ét af Grækenlands smukkeste områder. Vi har hoteller til parret, børnefamilien eller tre generationer, som rejser sammen.

Se Sivota i 360°

Få en virtuel rundtur i græske Sivota. Klik på info-knappen i 360° filmen og læs mere om strandene og hotellerne.

Oplevelser

Det vestlige Grækenland byder på masser af seværdigheder og oplevelser, enten på egen hånd eller med vores danske rejseledere.

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
13° C
13° C
15° C
18° C
23° C
26° C
29° C
30° C
27° C
23° C
17° C
14° C

Kort

Om Sivota

 • Grækenlands svar på Caribien

  Feriebyen Sivota på den græske vestkyst byder på maleriske bugter, frodige ubeboede øer og autentisk ferieidyl. Byens samlingspunkt er den hyggelige havnepromenade med et væld af gode restauranter og caféer. Langs kysten og ved de ubeboede øer finder du et hav af smukke strande og blå laguner. 

  Læs mere om Sivota her

Værd at vide

 • Sivota fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er værd at vide inden din rejse til Sivota. Læs blandt andet om afstande fra lufthavnen, internet, mad og drikke, transport, vejret i Sivota og meget mere.

  Læs mere her

Gæsterne siger

 • Hvorfor lige Sivota?

  Vil du gerne på ferie i græske Sivota, så kan du læse hvad tidligere gæster synes om kystbyen i Grækenland. Vi har samlet et lille udpluk af gæsternes kommentarer her.

  Læs gæsternes vurderinger her