Oplev ’Det græske Caribien’ – et smukt område med masser af oplevelser ikke mindst fra vandsiden.

Isolerede strande, små bugter og antikke bjerglandsbyer venter!

Vælg en ferie i Sivota, hvis du vil kombinere sol og strand med oplevelser.

Sivota - det græske Caribien

Sivota ligger i den vestlige del af det græske fastland, lige ud for ferieøen Korfu. Den smukke fiskerby er placeret i et naturskønt område med grønne bjerge, hvor pinje, cypres og oliven dominerer og kun brydes af små bjerglandsbyer. 

Området omkring Sivota byder på store oplevelser både til lands og til vands. Bugten ud for byen er et lystsejlerparadis af ubeboede øer, små bugter og isolerede strande omgivet af det azurblå og krystalklare vand – en af grundene til, at Sivota kaldes ’Det græske Caribien’ eller ’den græske riviera’ og er en af de smukkeste destinationer i Grækenland. 

Rejser til Sivota

Rejser til Sivota byder også på kridhvide strande med krystalklart vand og smuk udsigt over småøerne i bugten. De mange lækre strande inviterer til afslapning, badeliv og et væld af spændende oplevelser under den varme sol.

Sivota-området er forholdsvis uspoleret og de fleste turister er græske, og det mærker man på stemningen i byen, som er ægte græsk. Byen har en dejlig afslappet atmosfære, og man kommer lynhurtigt ned i græsk gear.

FolkeFerie.dk tilbyder ferie i Sivota i samarbejde med Primo Tours på flere hoteller. De fleste hoteller ligger højt og har en smuk udsigt over havet og øerne. Læs mere om området Sivota her.

Vi flyver til Sivota fra Billund.

Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.