Forkæl smagsløgene i Sivota

Når turen går til kystbyen Sivota i det vestlige Grækenland, kan du glæde dig til mere end bare sol, strand og lækre hoteller. Den græske havneby har nemlig også en perlerække af gode restauranter. Her er der rig mulighed for prøve det græske køkken, der bugner af friske råvarer direkte fra naturen. 

Det græske køkken med international inspiration

Restauranterne i Sivota gør brug af områdets råvarer, hvilket også betyder, at du kan være helt sikker på at få masser af lækkerier fra havet. På byens havnepromenade lægger fiskerne til kaj lige foran restauranterne. Så frisk fisk og skaldyr kan bestemt anbefales. 
Det traditionelle græske køkken støder du også på, når du besøger Sivotas restauranter. Her kan gode gamle retter som moussaka og stifado anbefales. Det er dog ikke kun græsk mad og fisk, der kan bestilles. De fleste restauranter har også mange forskellige internationale retter. 

Nyd maden i smukke omgivelser

Det er ikke bare maden, som er fantastisk. For når du spiser i Sivota, har du som regel også en god udsigt at nyde maden til. Aftensmaden kan for eksempel spises på en af havnepromenadens mange restauranter - her har du udsigt til den flotteste solnedgang. 

Du finder også restauranter ved mange af områdets strande. Spis for eksempel en lækker frokost med udsigt til palmer og turkist havvand.  
 

Top 10 restauranter i Sivota

Rundt i hele byen og i området omkring Sivota finder du den ene gode restaurant efter den anden. Her er vores 10 favoritter. Glæd dig til alsidig, frisk og lækker mad.

Udskriv restaurantlisten -

1. Steak House

Mørt kød midt i byen

2. Mediterraneo Pizzeria & Trattoria

Restaurant med den italienske stemning i top

3. Georgeos' Family Restaurant

Lækker fisk og udsigt til solnedgangen

4. Restaurant Filakas

Hyggelig restaurant lige ud til vandet

5. Ionion Fish Restaurant

Fiskerestaurant ved stranden Mega Ammos

6. Thalassa Restaurant

Autentisk græsk køkken med strandudsigt

7. Restaurant Trehantiri

Lækre grillretter og græsk mad midt på havnepromenaden

8. Parasole Italian Restaurant

Italiensk mad på hyggelig udendørs terrasse

9. Restaurant Osteria

Traditionelt græsk mad i hyggelig gårdhave

10. Areti's Tavern

Restaurant med fokus på hygge, traditioner og alt godt fra havet

Læs mere om Sivota