Madeira - Blomsterøen i Atlanterhavet

Rejser til Madeira byder på et farvestrålende natursceneri, charmerende byliv og et mildt klima. Øen er prydet med et ocean af blomster i alle regnbuens farver, der springer ud fra hver klippesprække.

Den portugisiske ø byder også på brusende vandfald langs lodrette klipper og terrasser, dækket af vinstokke med en fantastisk frodighed, som vinbønderne høster og forvandler til vin. Glæd dig til en rejse til Madeira, som i folkemunde er kendt som Portugals blomster-ø.

Vejret på Madeira

Rejser til Madeira indebærer et ideelt vejr til en fantastisk ferie. Vejret på Madeira byder nemlig på behagelige temperaturer mellem 18 og 24 grader året rundt.

Hovedstaden Funchal er det mest solrige hjørne af øen. Temperaturer på Madeira kan skifte så meget, at der kan være sne på toppen af bjergene, mens solen skinner i Funchal.

 

 

 

Afrejse fra Aarhus

Om Madeira

Madeiras hovedstad Funchal

Med FolkeFerie.dk bor du i byen Funchal, når du rejser til Madeira. Hovedstaden ligger for foden af den portugisiske ø’s mange bjerge og med en imponerende udsigt over Atlanterhavet. 

Den ældgamle Funchal er nu renoveret og byder på masser af stemning, hyggelige barer, restauranter og shopping på Madeira. Nyd dagene med pulserende byliv med kun få minutter fra den smukke natur – og spis en velfortjent portugisisk middag på én af Funchals mange restauranter.


Oplevelser og seværdigheder på Madeira

Der er masser at foretage sig, når du rejser til Madeira. Øen bugner af aktiviteter, men især vandring på Madeira er en stor oplevelse på grund af den enestående og dramatiske natur. For vandhundene er der en palette af vandaktiviteter blandt andet dybhavsfiskeri, dykning, snorkling og surfing. Eller hvad med sejlturer og udflugter til de små, lokale landsbyer på Madeira?

 

 

 

  • Sammen gør vi en forskel ❤

    Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

    Læs mere om Fonden her

Rundrejse til Porto Santo & Madeira

I løbet af syv dage får du et unikt indblik i Madeiras og Porto Santos kultur, historiske seværdigheder og storslåede natur, når vi sammen udforsker de to vulkanøer midt i Atlanterhavet.