Vi tilbyder et bredt udvalg af spændende udflugter og arrangementer på Malta. Se og læs om de forskellige udflugter herunder. Vi gør opmærksom på at udflugtsprogrammet er vejledende.

Har du behov for et endeligt udflugtsprogram før din ankomst, så kan du kontakte vores rejseledere op til en 1 uge før ankomst på teammalta@folkeferie.dk

Tilmelding til udflugt

Hjemmefra:
I forbindelse med din rejsebestilling er det muligt at bestille et lille udvalg af vores Malta-udflugter på forhånd. 3-5 dage før din afrejse er alle udflugter for din ferieuge tilgængelige i FolkeFerie.dk app'en - og allersenest ved ankomst til rejsemålet. Her kan du også bestille og betale udflugter.  

På Malta:
Senest kl. 11 dagen før udflugten på servicekontoret, ved hotelbesøg, telefonisk, SMS eller via FolkeFerie.dk app'en

Vejledende udflugtsprogram

Udflugtsprogrammet er vejledende. Se det endelige udflugtsprogram ved ankomst inkl. priser.

Udskriv udflugtsprogram -

Markedsudflugt til Marsaxlokk

Søndag kl. 09:30 - 14:30 (Udflugten kan bookes hjemmefra)

Travetur til Mellieha by

Mandag kl. 14:00 - 17:00

Tirsdagsmiddag

Tirsdag kl. 18:30

Mosta & Mdina

Tirsdag eller onsdag kl. 09:00 - 14:00

Heldagsudflugt til Gozo - Maltas skønne naboø

Torsdag kl. 08:15 - 17:15 (Udflugten kan bookes hjemmefra)

Sommerudflugter

Formiddags bådtur

Tirsdag kl. 08:40 - 14:00 (Afholdes kun i sommerperioden, afhængigt af vejret)

Eftermiddags bådtur

Onsdag kl. 13:40 - 17:30 (Afholdes kun i sommerperioden, afhængigt af vejret)

FolkeFerie.dks servicekontor på Malta

c/o Mellieha Holiday Centre
Mellieha Bay, Malta
Tlf.: 00 356 2289 3362
Fax: 00 356 2289 3322
E-mail: teammalta@folkeferie.dk

Generel information om udflugter på Malta

Tilmelding og betaling skal ske senest dagen før udflugten kl. 11.00 på servicekontoret, ved hotelbesøg, telefonisk på tlf.: (00 356) 99 82 58 78, pr. SMS på tlf.: (00 356) 99 82 58 78 eller via FolkeFerie.dk app’en.

Ved køb af udflugten på servicekontoret udleveres en kvittering på din bestilling. Bestiller du udflugten via FolkeFerie.dk app'en udleverer rejselederen din kvittering på udflugten. Bemærk: på udflugter, hvor kirkebesøg indgår, skal der medbringes tøj til at dække skuldre og knæ.


Tilmelding er bindende, refundering kan dog ske i sygdomstilfælde. Bemærk venligst at udflugterne kun gennemføres såfremt tilslutningen er tilstrækkelig. Flere af udflugterne vil hurtigt blive udsolgt, hvorfor tidlig tilmelding anbefales. Vi forbeholder os retten til at aflyse enhver udflugt imod tilbagebetaling. Bemærk venligst: Børnepriser er gældende for børn i alderen fra 2 år til og med 11 år.

Forbehold

Oplevelsesprogram og priser er vejledende og sæsonbaseret og kan variere. Gennemføres ved tilstrækkelig tilslutning. Det nøjagtige oplevelsesprogram oplyses ved velkomstmødet på rejsemålet. Med mindre andet er angivet, er mødestedet foran receptionen på hotellet.

 

Læs om dykning på Malta