Vælg Porto Santo som din næste rejsedestination

FolkeFerie.dk giver dig muligheden for at opleve en af Portugals skjulte perler, når vi tager dig med til ø-paradiset Porto Santo i Atlanterhavet. Porto Santo ligger cirka 43 kilometer nordøst for den kendte ferieø Madeira. Selvom Porto Santo er noget mindre end Madeira, har øen mindst lige så meget at byde på. 

Nyd vejret året rundt på Porto Santo

Porto Santo har et stabilt, tørt og ensartet klima året rundt med ganske små temperatursvingninger. Er du på jagt efter en solskinsferie, skal du rejse til Porto Santo fra april måned og frem. Der er koldest i januar og februar, men temperaturen er sjældent lavere end 17 grader. Selv når det er vinter på Porto Santo, er klimaet mildt, og du kan roligt søge tilflugt fra nordens mørke og kulde. 

På øen Porto Santo i Portugal skinner solen trofast hele sommeren. Her kan du opleve en gennemsnitstemperatur på 26 grader - helt perfekt til når du skal slænge dig i en liggestol på den 9 km lange strand med gyldne og helbredende sand. August og september er de varmeste og mest livlige måneder. Mange fra det portugisiske fastland vælger nemlig også at holde ferie på øen i disse måneder. 

Porto Santo - en lille ø med store oplevelser

Den smukke vulkanø Porto Santo har et spektakulært bjerglandskab og en 9 km lang, gylden sandstrand, som har vundet priser for sit silkebløde sand, rene vand og ikke mindst stedets særlige ro og skønhed. Når du vælger Porto Santo som dit næste rejsemål, kan du desuden forvente uspoleret natur, golde bjerge, mildt vejr samt golf- og vandrefaciliteter. 

I første parket til havet på Porto Santo

På Porto Santo i Portugal bor du i første parket til havet på et af vores lækre strandhoteller. Afhængigt af hvilket hotel du vælger, er der et væld af oplevelser inkluderet i dit ophold. Tag for eksempel med på vores guidede vandreudflugter i vulkanlandskaber eller hop på cykelsadlen og udforsk øen på egen hånd. 

Porto Santo er det ideelle rejsemål for både børnefamilier, par og singler. Hvis du rejser med børn, så er vores populære og familievenlige Hotel Vila Baleira et oplagt valg. Hotel Vila Baleira tilbyder både legeplads, børnepool, padel-tennis, beachvolley og gratis lån af børnecykler i 4 timer pr. dag i udvalgte tidsrum. Hotellet har også en børneklub, hvor det engelsktalende personale arrangerer aktiviteter for børn og unge i skolernes sommerferie. Desuden har vi sørget for ekstra store børnerabatter på Hotel Vila Baleira.

Udvalgte hoteller til dig

Vi har nøje udvalgt 3 skønne strandhoteller på Porto Santo, som hver især har forskellige aktiviteter inkluderet i prisen, så du kan være aktiv, uden at det koster noget.

 • Hotelophold inkl. aktiviteter og forkælelse

  Afhængigt af hvilket hotel du vælger, er der et væld af oplevelser inkluderet i dit ophold. 

  Se, hvad der er inkluderet i dit hotelophold

 • Hurtigt fra lufthavn til hotel

  Som det eneste danske rejsebureau flyver vi direkte fra København til Porto Santo. Med god benplads og underholdningssystem i flyet føles de knap 4 timer og 30 minutters flyvetid kort. Og transfertiden på kun ca. 15 minutter i bus gør, at du hurtigt ankommer til dit strandhotel.

Oplev Porto Santo i 360° ➙

Oplevelser på Porto Santo

Trods Porto Santos beskedne størrelse byder øen på et væld af oplevelser både til lands og til vands.

Porto Santo er kun 42 km², men trods øens størrelse byder Porto Santo på et væld af oplevelser. Glæd dig blandt andet til at spotte hvaler og delfiner på bådtur, dykke, opleve naturskabte fænomener med bl.a. sjældne femkantede prismesøjler og gå på opdagelse i smukke vulkanlandskaber. Gå ikke glip af udsigten fra bjerget Pico de Ana Ferreira på den sydlige del af øen, hvor du også kan opleve den særprægede, geologiske bjergformation, Padreira.

Du kan let komme rundt til øens mange oplevelser med bil, til fods eller på cykel. Grundet Porto Santos størrelse og den gode skiltning er det svært at fare vild. Mange tager cyklen, når de skal udforske Porto Santo, men du kan også sagtens benytte dig af den offentlige transport, der dækker byens centrum og hotelområderne.

Oplev Porto Santos golfbane

Du kan også tage på golfrejse til øen Porto Santo i Portugal. Golfbanen ligger kun få kilometer fra vores hoteller, og her kan du glæde dig til at spille på Porto Santos 18-hullers tidligere mesterskabsbane og 9-hullers par 3 bane.

De bratte klippesider kombineret med flotte udsigter og havet giver dig en helt unik golfoplevelse. Variationen i landskabet gør dit spil interessant og udfordrende, og du kan helt sikkert få flere timer til at gå i golftøjet.

Spil gratis golf på Porto Santos tidligere mesterskabsbane

Se mere her ➙

Sæsoner

Vi flyver direkte fra København til Porto Santo

Ferie med aktiviteter

Porto Santo byder på mange oplevelser for både store og små. Tag for eksempel børnene med til øens fuglepark, på naturoplevelser eller besøg den 9 km lange sandstrand med det blødeste sand og børnevenligt badevand. I byen Vila Baleira kan I bl.a. besøge Christopher Columbus hus, og lære om den berømte søfarer og øens historie i det lille museum.

Planlægger du ferie med din bedre halvdel, kan øen Porto Santo også danne ramme om en helt perfekt parferie. Er I til den aktive ferie, kan I sammen opleve den smukke natur, spille golf, tage på vandreture ud i ørkenen eller nyde udsigten fra øens højeste punkt. I kan også forkæle smagsløgene på Porto Santos mange gode restauranter eller blot nyde jeres all inclusive på hotellet.

Video: Porto Santo

Porto Santo er Portugals lille ø-skat i Atlanterhavet og nabo til blomsterøen Madeira. Med sine 42 km2 er Porto Santo lidt mindre end Fanø, men trods sin beskedne størrelse er her masser at opleve.

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Kort

All Inclusive

Opgrader dit ophold på Porto Santo og tilkøb All Inclusive hjemmefra

 • Så kan du slappe helt af på ferien

  Bor du på Hotel Vila Baleira kan du slappe helt af på ferien, de tilbyder nemlig all inclusive. Tilkøb all inclusive og få bl.a. stor morgenmadsbuffet, lækker frokost- og aftenbuffet, lokalt produceret spiritus ad libitum og et udvalg af snacks.

  Læs mere om all inclusive her

Om Porto Santo

Øen Porto Santo byder på et varieret landskab - fra den flade sydkyst til den nordlige del med bjerge.

 • Uspoleret vulkanø midt i Atlanterhavet

  Porto Santo i Portugal ligger i et lille skønt hjørne af Europa. Den portugisiske ø er blot 43 kilometer fra blomsterøen Madeira. Øen byder på uspoleret natur med golde bjerge, en 9 kilometerlang sandstrand og hovedbyen Vila Baleira med masser af seværdigheder, der bestemt er et besøg værd.  

  Læs mere her

Værd at vide

Bliv klogere på Porto Santo, inden I tager afsted

 • Porto Santo fra A-Å

  Vi har samlet en række informationer, som er gode for dig at vide, inden du rejser til Porto Santo i Portugal. Find blandt andet informationer om afstande fra lufthavnen, hvor du finder apotek i nærheden af dig, drikkevand, aktiviteter på øen, geografi og meget mere. 

  Læs mere her

Gæsterne siger

Læs, hvad nogle af vores tidligere gæster har sagt om deres rejse til øen Porto Santo.

 • Hvorfor lige Porto Santo?

  Vil du gerne rejse til Porto Santo i foråret eller efteråret? Så har vi samlet et udpluk af gæstevurderinger fra tidligere gæster, som har besøgt den portugisiske ø.

  Læs gæsternes vurdering