En lille ø med store oplevelser

Selvom Porto Santo ikke er større end 42 km2, er øen fuld af gode oplevelser. Det er nemt at komme rundt til de mange oplevelser med bil, til fods eller på cykel, og året rundt er klimaet tørt og behageligt varmt. Øen er ideel for både par eller børnefamilier, da den byder på lidt af hvert lige fra ørkenvandring og bådture til museer og fuglepark. 

Kom let omkring til oplevelserne

Det er nemt at komme rundt til øens mange oplevelser. Porto Santo har god infrastruktur og skiltning. Det er let at finde rundt og svært at fare vild. Øen er lykkelig fri for trafikkaos, og cykling en populær måde at udforske Porto Santo på. Du kan også benytte dig af den offentlige transport, der dækker byens centrum og hotelområderne. Børn under 4 år kører gratis med bus, 4-11 år får halv pris. Lejer du bil, vil du opleve, at trafikken flyder, og det er let at finde parkering. Taxaerne er pålidelige og kan også bruges til guidede ture.

Masser af magiske steder og oplevelser

Oplevelserne står i kø på Porto Santo. Glæd dig til at spotte hvaler og delfiner på bådtur. Gå ikke glip af femkantede prismesøjler, naturskabte fænomener, som kun findes to andre steder i verden. Oplev den fascinerende verden under havets overflade med dykkerudstyr og flotte fisk. Besøg selveste Christoffer Columbus´ hus og tag børnene med til øens fuglepark fuld af farvestrålende fugle og søde skildpadder.

I hovedbyen Vila Baleira finder du øens hyggelige samlingspunkt med blandt andet havnepromenade, gode restauranter og caféer, indkøbsmuligheder og den smukke palme allé, som fører dig direkte til øens gyldne sandstrand.

De største oplevelser på Porto Santo

Her er 10 bud på oplevelser, du ikke må gå glip af

Udskriv oplevelser -

1. Søjlerne ved Pico de Ana Ferreira

Enestående geologisk oplevelse

2. Bådtur

Tag på jagt efter et glimt af delfiner og hvaler

3. Miradouro das Flores

Flot syn fra blomsterudsigtspunktet

4. Christoffer Columbus’ hus i hovedbyen Vila Baleira

Gå på opdagelse i den eventyrlystne søfarers liv

5. Dykning for nybegyndere og øvede

Oplev skibsvrag og rigt dyreliv under havets overflade

6. Fonte de Areia

Den lille ørken med sjældne sandfossiler

7. Quinta das Palmeiras

En grøn oase med farvestrålende fugle

8. Vindmøllerne ved Portela

”The Postcard View”

9. Pico do Castelo

Bjergrute med flot udsigt over øen – perfekt til picnic

10. Museu Cardina

Vindmøllemuseet i Camacha

Oplev Porto Santo i 360° ➙