Rejs alene med børn, og få samme høje børnerabat på alle børn

Mor og børn, far og børn, mormor og børn - der er mange kombinationer, når man tager på singlerejser med børn. Og nu er der rigtig godt nyt til alle, der rejser alene med børn.

Rejser du alene med ét eller flere børn, tilbyder FolkeFerie.dk store børnerabatter til alle medrejsende børn på helt op til 17 år. Uanset om du rejser 1 voksen + 1, 2, 3 eller 4 børn, giver vi samme høje børnerabat på alle medrejsende børn. Vores udvidet børnerabat til singlerejser med børn gælder til et af vores mest populære familiehoteller - Hotel Vila Baleira på portugisiske Porto Santo.

Singlerejser med børn på Hotel Vila Baleira på Porto Santo 

Rejser du på singlerejser med børn er hotellet en vigtig del af en vellykket ferie. Vi har derfor udvalgt vores lækre 4-stjernet hotel, Vila Baleira på Porto Santo, som er spækket med børnefaciliteter, sjove fælles aktiviteter og med muligheden for, at du kan slappe af i ro og mag, mens børnene er underholdt. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser i første parket til stranden og tæt på spændende seværdigheder for både store og små.

På Hotel Vila Baleira på ø-perlen Porto Santo får 1 voksen, som rejser med børn under 18 år op til 40% rabat pr. barn. 

Bemærk: Få op til 40% i rabat pr. barn pr. booking, når I bor i samme bolig. Børnerabatten kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet.

Hotel Vila Baleira ★★★★ på Porto Santo

Op til 40% rabat pr. barn

Hotel Vila BaleiraPorto Santo er perfekt til singlerejser med børn. Her kan du nyde livet i vandkanten mens børnene slår sig løs med alverdens børneaktiviteter lige fra legeplads, hoppeborg og spillerum til beachvolley, fodbold og børnepool. Du kan også tilkøbe all inclusive, så du slipper for at tænke på dagens måltider. Rejs 1 voksen + 1, 2, 3 eller 4 børn/teenagere og få helt op til 40% rabat på alle 4 børn under 18 år. Bemærk: Børnerabatten kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet. Eksisterer der allerede en højere rabat på rejsen end børnerabatten, er det den rabat, som du opnår. 

Se flere børnevenlige hoteller

Klik her ➙