NYHED: Rejs alene med børn, og få samme høje børnerabat på alle børn

Mor og børn, far og børn, mormor og børn - der er mange kombinationer, når man tager på singlerejser med børn. Og nu er der rigtig godt nyt til alle, der rejser alene med børn.

Rejser du alene med ét eller flere børn, tilbyder FolkeFerie.dk store børnerabatter til alle medrejsende børn. Uanset om du rejser 1 voksen + 1, 2, 3 eller 4 børn, giver vi dig samme høje børnerabat på alle børn.
Vores udvidet børnerabat til singlerejser med børn gælder til to af vores mest populære familiehoteller: Atlantic Holiday Centre på Tenerife og Hotel Vila Baleira på portugisiske Porto Santo.

Singlerejser med børn på 4-stjernede familiehoteller 

Rejser du på singlerejser med børn er hotellet en vigtig del af en vellykket ferie. Vi har derfor nøje udvalgt to lækre 4-stjernede hoteller spækket med børnefaciliteter, sjove fælles aktiviteter og med muligheden for, at du kan slappe af i ro og mag, mens børnene er underholdt. Hotellerne er beliggende i rolige omgivelser nær strand og tæt på spændende seværdigheder for både store og små.

Vil du opleve Tenerifes solrige sydvestkyst, så vælg vores populære lejlighedshotel Atlantic Holiday Centre. Her får 1 voksen, som rejser med børn under 12 år, op til 2.200,- i rabat pr. barn. Er det Portugals skjulte sommerparadis som lokker, så prøv vores moderne strandhotel Vila Baleira på ø-perlen Porto Santo. Her får 1 voksen, som rejser med børn under 18 år op til 40% rabat pr. barn. 

Bemærk: Få op til 40% i rabat pr. barn pr. booking, når I bor i samme bolig. Børnerabatten kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet.

Hotel Vila Baleira ★★★★ på Porto Santo

Op til 40% rabat pr. barn

Hotel Vila BaleiraPorto Santo er perfekt til singlerejser med børn. Her kan du nyde livet i vandkanten mens børnene slår sig løs med alverdens børneaktiviteter lige fra legeplads, hoppeborg og spillerum til beachvolley, fodbold og børnepool. Du kan også tilkøbe all inclusive, så du slipper for at tænke på dagens måltider. Rejs 1 voksen + 1, 2, 3 eller 4 børn/teenagere og få helt op til 40% rabat på alle 4 børn under 18 år. Bemærk: Børnerabatten kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet. Eksisterer der allerede en højere rabat på rejsen end børnerabatten, er det den rabat, som du opnår. 

Atlantic Holiday Centre ★★★★ på Tenerife

Op til 2.200,- i rabat pr. barn

Atlantic Holiday CentreTenerife kan du nyde Atlanterhavet fra første parket, mens børnene boltrer sig i børnepoolen eller i det nye legerum ved poolområdet. Snup en dyst på tennisbanen eller slip børnene løs på legepladsen. Det populære lejlighedshotel er perfekt til singlerejser med børn. Rejs 1 voksen + 1, 2 eller 3 børn og få samme høje børnerabat på alle 3 børn under 12 år. Bemærk: Børnerabatten kan ikke kombineres med andre rabatter medmindre andet er angivet. Eksisterer der allerede en højere rabat på rejsen end børnerabatten, er det den rabat, som du opnår. 

Bemærk: De 2-vær. superior lejligheder på Atlantic Holiday Centre er ikke omfattet af den udvidet børnerabat. 

Se flere børnevenlige hoteller

Klik her ➙