Kanarisk ø hvor oplevelserne står i kø

Gran Canaria har længe været et foretrukket rejsemål i sommer- såvel som vintermånederne, da klimaet her er varmt og solrigt hele året. Den varme vinter er blot én af mange grunde til, at vælge Gran Canaria som din næste feriedestination.

Fra strand og ørken til bjerge og fyrretræer

Den kanariske ø byder på en fantastisk afvekslende natur – her findes både gyldne strande og dramatiske bjerglandskaber. Gran Canaria har endda sin egen ørken. Den 10 km lange sanddyne, Dunas de Maspalomas, dækker 4km2 og kan både opleves ridende på kamel eller i vandrestøvler.

For de vandreglade er Gran Canaria et paradis af stisystemer, der leder rundt på øens bjergrige midte. Her går turen gennem klipper beklædt i fyrretræer, forbi charmerende små landsbyer på bjergskråninger og vilde udsigter over øen og det omkringliggende Atlanterhav.

Ferieparadis med liv og leg

På Gran Canarias sydlige kyst findes de to populære feriebyer, Maspalomas og Puerto Rico, hvor vores hoteller ligger. Begge ligger smukt ud til havet, og har livlige promenader hvor du finder et stort udvalg af restauranter, butikker og barer. Herfra er der rig mulighed for at tage rundt på øen, ud på havet eller på en af de lækre strande i nærområdet.   

Oplev Gran Canaria

Bliv klogere på den solrige ferieø

Kort

Afrejse fra Aalborg

Læs mere om Spanien

 

 

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her