De bedste hoteller og smukkeste rejsemål

Vil du være førstevælger til de smukkeste rejsemål og de bedste hoteller til din sommerferie 2019? Så bestil sommerferien allerede i dag og vær sikker på at få drømmeferien i hus. På vores nøje udvalgte rejsemål kan du slappe helt af, opleve en masse, nyde smuk natur og bade ved de lækreste strande. Vi har tænkt på det hele, så du trygt kan læse dig tilbage i flysædet, strandstolen og hotelsengen og nyde din ferie. Og som altid er du i trygge hænder hos vores danske rejseledere.

Sommerferie 2019 på magiske Malta

Vi er specialister i rejser til middelhavsøen Malta, som forener sol, strande og blå laguner med historie, kultur og oplevelser. Noget af det, som særligt kendetegner FolkeFerie.dk på Malta, er vores ferieby Mellieha Holiday Centre, som i næsten 40 år har dannet rammerne om danskernes ferie på Malta. Her holder du sommerferie i eget 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse, og du bor blot 300 meter fra en af Maltas bedste sandstrande.

Sommerferie 2019 i de smukkeste egne af Grækenland

Er det eksotiske strande, blå laguner og krystalblåt hav, som lokker, er kystbyen Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit. Banker dit hjerte for græsk kultur og mytologi, kan du helt eksklusivt rejse med os til Odysseus’ eventyrlige og frodige ø, Ithaka i det vestlige Grækenland. Øen er sandt vandreparadis med frodige dale, hyggelige landsbyer og smukke uberørte badestrande - og ideelt til parret, som vil på en solrig sommerferie allerede i maj eller juni.   

Sommerferie 2019 på solskinsøen Tenerife

En elsket og populær FolkeFerie-klassiker er vendt tilbage. Lejlighedshotellet Atlantic Holiday Centre på Tenerife har i 2017 gennemgået en storstilet renovering og slår dørene op til store lyse ferielejligheder, spritnye faciliteter og sydvestkystens bedste beliggenhed ved hav og strand.

Sommerferie 2019 på ø-paradiset Porto Santo

I 2019 slår vi dørene op for sommerferie med sol, smuk strand og lækkert badevand på Porto Santo. Som gæst på vores populære strandhotel Vila Baleira bor du lige ned til den 9 km prisvindende sandstrand i 2-vær. suiter, store lækre dobbeltværelser eller nyrenoverede ferielejligheder. 

Book sommerferie 2019 i dag

 • Hotel Vila Baleira ★★★★

  Det populære spa- og strandhotel ligger på Porto Santos sydlige kyst lige ud til prisvindende sandstrand. Hotellet har et utal af faciliteter for hele familien, og med i opholdet får du både morgenmad, drikkevarer og adgang til spa, golfbane, tennisanlæg m.m.

   

  Pris pr. person v/2 pers.

  Fra 5.399,-/person

 • Danmarks bedste charterflyselskab

  Hurtigt fra lufthavn til hotel

  Som det eneste danske rejsebureau flyver vi direkte fra København til Porto Santo. Med god benplads og underholdningssystem i flyet føles de knap 4 timer og 30 minutters flyvetid kort. Og transfertiden på kun ca. 15 minutter i bus gør, at du hurtigt ankommer til dit strandhotel.

Solsikre rejsemål

 • Magiske Malta

  Få feriesteder har så meget at byde på som Malta. Sol, gyldne strande, blå laguner og turkisblåt hav går hånd i hånd med 7.000 års historie. En unik kombination du bare må opleve.

   København el. Billund

  Læs mere om Malta

 • Solrige Tenerife

  Tenerife er den ideelle sommerdestination – bedre vejr og badevand finder du næppe. Med oplevelser til lands, til vands og i luften er der lagt op til en uforglemmelig ferie.

   København

  Læs mere om Tenerife

 • Foto: © Francisco Correia

  Ø-paradiset Porto Santo

  Tag på en sommerferie fyldt med sol, storslået natur, en 9 km lang sandstrand og lækkert badevand på den uspolerede ø-perle, Porto Santo midt i Atlanterhavet.

   København

  Læs mere om Porto Santo

 • Smukke Sivota

  Vil du have en badeferie i absolut særklasse, så er Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl et sikkert feriehit. Lækre hoteller, oplevelser, hvide strande og frodig natur venter på dig.

   København

  Læs mere om Sivota

 • Frodige Ithaka

  Det græske ferieparadis er verdensberømt som Odysseus’ ø, og kun med FolkeFerie.dk kan du rejse fra København til Ithaka. Oplev øens jomfruelige idyl, frodige natur og levende historie.


   København

  Læs mere om Ithaka

   

 

Rejs tre generationer sammen

Mellieha Holiday Centre på Malta er særlig velegnet til tre generationer, som rejser sammen. Her kan børn, børnebørn og svigerbørn bo side om side i store feriehuse med plads til 6 pers. Du kan også vælge det nyrenoverede Atlantic Holiday Centre på Tenerife og bo i store ferielejligheder med plads til op til 4 pers. I den græske ferieby Sivota lokker Hotel Panorama med 3-vær. lejligheder med plads op til 5 pers. - eller hvad med en familiesuite med plads op til 6 pers. på familievenlige Agios Nikolaos i Sivota.

Rejs som du vil

Bestil katalog

 • Nyt katalog: Din guide til ferien

  Hvor skal din næste ferie gå hen? Bestil vores nye katalog helt gratis og få masser af inspiration til dit næste ferieeventyr. Vi guider dig til de bedste rejsemål, strande og hoteller - så du får præcis den ferie, du drømmer om.

  Bestil kataloget her

Støt et godt formål