De bedste hoteller og smukkeste rejsemål

Vil du være førstevælger til de smukkeste rejsemål og de bedste hoteller til din sommerferie 2024? Så bestil sommerferien allerede i dag og vær sikker på at få drømmeferien i hus.

På vores nøje udvalgte rejsemål kan du slappe helt af, opleve en masse, nyde smuk natur og bade ved de lækreste strande.

Vi har tænkt på det hele, så du trygt kan læne dig tilbage i flysædet, strandstolen og hotelsengen og nyde din ferie. Og som altid er du i trygge hænder hos vores danske rejseledere.

Derfor skal du bestille din sommerferie nu

✔️ Hvis du vil rejse i 14 dage, skal du bestille snart. Vi har kun et begrænset antal 14-dages rejser.
 
✔️ Hvis du har et favorit-feriehus på Mellieha Holiday Centre på Malta, skal du bestille snart. Vi blev hurtig udsolgt til sommerferien 2023.

✔️ Hvis du har lyst til at nyde din ferie med adgang til egen swimmingpool på enten Forum Suites på Kreta eller på Agios Nikolaos i Sivota, skal du bestille snart. Der er et begrænset antal værelser.  


Sommerferie 2024 i de smukkeste egne af Grækenland

Er det eksotiske strande, blå laguner og krystalblåt hav, som lokker, er kystbyen Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit. Vil du holde ferie i rolige, lækre omgivelser med sandstrand, byliv og spændende oplevelser inden for rækkevidde, så er det Kreta, du skal vælge. Vi flyver direkte fra København fra maj-oktober, og det solrige klima og vores danske rejseledere står som altid klar til at byde dig velkommen.


Sommerferie 2024 på ø-paradiset Porto Santo

I 2023 slår vi dørene op for sommerferie med sol, smuk strand og lækkert badevand på Porto Santo. Som gæst på vores populære strandhotel Vila Baleira bor du lige ned til den 9 km prisvindende sandstrand i 2-vær. suiter, store lækre dobbeltværelser eller nyrenoverede ferielejligheder.


Sommerferie 2024 på magiske Malta

Vi er specialister i rejser til middelhavsøen Malta, som forener sol, strande og blå laguner med historie, kultur og oplevelser. Noget af det, som særligt kendetegner FolkeFerie.dk på Malta, er vores ferieby Mellieha Holiday Centre, som i over 40 år har dannet rammerne om danskernes ferie på Malta. Her holder du sommerferie i eget 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse, og du bor blot 300 meter fra en af Maltas bedste sandstrande.

 

Kreta

Rejs med FolkeFerie.dk til Kreta, hvis du drømmer om at holde en skøn ferie i rolige, lækre omgivelser med sandstrand, byliv og spændende oplevelser inden for rækkevidde. Vi flyver direkte fra København fra maj-oktober, og det solrige klima og vores danske rejseledere står som altid klar til at byde dig velkommen.

Kreta

Forum Suites ★★★★

Tilkøb morgenmad og halvpension

Frida Apartments ★★★

Tilkøb morgenmad

Nikolas Suites ★★★

Panorama Hotel ★★★★

Inkl. All Inclusive

Hotel Elotia ★★★

Inkl. morgenmad

Veronica Hotel ★★★

El Greco Hotel ★★★

Inkl. morgenmad

Oplev Mellieha i 360° ➙

Malta

Flyv direkte fra København eller Billund til Middelhavsøen Malta på kun 3 timer og 15 min. Her venter gyldne strande, blå laguner, 7.000 års historie og ikke mindst, Mellieha Holiday Centre - vores mest populære hotel.

Malta

Mellieha Holiday Centre ★★★★

Luna Holiday Complex ★★★

Oplev Porto Santo i 360° ➙

Porto Santo

Flyv direkte fra København til Porto Santo - Portugals skjulte ø-skat i Atlanterhavet. Med enestående natur og sandstrande ligeså fantastiske som Mallorca, men knap så overrendte, er Porto Santo det perfekte sted for dig, som elsker sol, strand og aktiv ferie i smuk natur.

Porto Santo

Hotel Vila Baleira ★★★★

Inkl. morgenmad, drikkevarer m.m. | Tilkøb All Inclusive

Vila Baleira Suites ★★★+

Oplev Sivota i 360° ➙

Sivota - Det Græske Caribien

Vil du have en badeferie i absolut særklasse? Flyv direkte fra København til det vestlige Grækenland på kun 2 timer og 55 min. og oplev den smukke kystby Sivota - Grækenlands svar på Caribien.

Sivota

Agios Nikolaos ★★★★+

Inkl. morgenmad

Hotel Panorama ★★★

Ornella Resort & Village ★★★+

Inkl. morgenmad

Filakas Hotel ★★★+

Inkl. morgenmad

Syvota Gardens ★★★

Sivota Kipoi Design Suites ★★★★

Plataria Seaside Resort Inkl. morgenmad ★★★★

Sammen gør vi en forskel ❤

I over 80 år har vi skabt ferieoplevelser for danskerne. Det er dog ikke alle forundt at komme på ferie, men alle kan have brug for et pusterum fra hverdagen - især når hverdagen er særlig vanskelig. Som kunde hos FolkeFerie.dk er du med til at gøre en forskel. For hver gang du booker en rejse hos os, donerer vi 100 kr. til FolkeFerieFonden, som hvert år sikrer, at flere end 280 vanskeligt stillede familier får en tiltrængt ferie.

Læs mere om FolkeFerieFonden her