De bedste hoteller og smukkeste rejsemål

Vil du være førstevælger til de smukkeste rejsemål og de bedste hoteller til din sommerferie 2021? Så bestil sommerferien allerede i dag og vær sikker på at få drømmeferien i hus. På vores nøje udvalgte rejsemål kan du slappe helt af, opleve en masse, nyde smuk natur og bade ved de lækreste strande.

Vi har tænkt på det hele, så du trygt kan læse dig tilbage i flysædet, strandstolen og hotelsengen og nyde din ferie. Og som altid er du i trygge hænder hos vores danske rejseledere.

Derfor skal du bestille din sommerferie nu

✔️ Du får GRATIS vores tryghedspakke med i prisen frem til 31. januar 2021.

✔️ Selvom et rejsemål lige nu er stemplet ”orange”, kan du stadig sikkert og trygt bestille din rejse til 2021. Når du bestiller din rejse hos os, får du ALTID dit indbetalte beløb retur, hvis der mod forventning er et rejseforbud i 2021, når du skal på ferie.   

✔️ Hvis du vil rejse i 14 dage, skal du bestille snart. Vi har kun et begrænsede antal 14-dages rejser tilbage.
 
✔️ Hvis du har et favorit-feriehus på Mellieha Holiday Centre på Malta, skal du bestille snart. Mange af feriehusene er allerede booket i sommeren 2021.


Sommerferie 2021 i de smukkeste egne af Grækenland

Er det eksotiske strande, blå laguner og krystalblåt hav, som lokker, er kystbyen Sivota, Grækenlands svar på Caribien, uden tvivl sommerens hit. Banker dit hjerte for græsk kultur og mytologi, kan du helt eksklusivt rejse med os til Odysseus’ eventyrlige og frodige ø, Ithaka i det vestlige Grækenland. Øen er sandt vandreparadis med frodige dale, hyggelige landsbyer og smukke uberørte badestrande - og ideelt til parret, som vil på en solrig sommerferie.


Sommerferie 2021 på ø-paradiset Porto Santo

I 2021 slår vi dørene op for sommerferie med sol, smuk strand og lækkert badevand på Porto Santo. Som gæst på vores populære strandhotel Vila Baleira bor du lige ned til den 9 km prisvindende sandstrand i 2-vær. suiter, store lækre dobbeltværelser eller nyrenoverede ferielejligheder.


Sommerferie 2021 på magiske Malta

Vi er specialister i rejser til middelhavsøen Malta, som forener sol, strande og blå laguner med historie, kultur og oplevelser. Noget af det, som særligt kendetegner FolkeFerie.dk på Malta, er vores ferieby Mellieha Holiday Centre, som i over 40 år har dannet rammerne om danskernes ferie på Malta. Her holder du sommerferie i eget 70 m2 feriehus med privat gårdhave og tagterrasse, og du bor blot 300 meter fra en af Maltas bedste sandstrande.

NYHED! Bestil ferien 2022 til Mellieha Holiday Centre

NYHED: Som noget helt nyt kan du allerede nu bestille din ferie 2022 til Mellieha Holiday Centre på Malta. SPAR op til 800,- pr. person og få helt op til 50% i børnerabat.
Gå direkte til rejserne i April | Maj | Juni | Juli | August | September | Oktober

Oplev Mellieha i 360° ➙

Malta

Flyv direkte fra København eller Billund til Middelhavsøen Malta på kun 3 timer og 15 min. Her venter gyldne strande, blå laguner, 7.000 års historie og ikke mindst, Mellieha Holiday Centre - vores mest populære hotel.

Malta

Mellieha Holiday Centre ★★★★

Luna Holiday Complex ★★★

Store familierabatter

Rejs f.eks. 2 voksne og 2 børn under 18 år den 26/6 og bo på Mellieha Holiday Centre i eget 3-vær. feriehus på 70 m2

Oplev Sivota i 360° ➙

Sivota - Det Græske Caribien

Vil du have en badeferie i absolut særklasse? Flyv direkte fra København til det vestlige Grækenland på kun 2 timer og 55 min. og oplev den smukke kystby Sivota - Grækenlands svar på Caribien.

Sivota

Hotel Panorama ★★★

Agios Nikolaos ★★★★+

Inkl. morgenmad

Diamond Spa Resort ★★★★+

Inkl. halvpension

Ornella Resort & Village ★★★+

Inkl. morgenmad

Filakas Hotel ★★★+

Inkl. morgenmad

Oplev Porto Santo i 360° ➙

Porto Santo

Flyv direkte fra København til Porto Santo - Portugals skjulte ø-skat i Atlanterhavet. Med enestående natur og sandstrande ligeså fantastiske som Mallorca, men knap så overrendte, er Porto Santo det perfekte sted for dig, som elsker sol, strand og aktiv ferie i smuk natur.

Porto Santo

Hotel Vila Baleira ★★★★

Inkl. morgenmad, drikkevarer og 5 aktiviteter

Hotel Luamar ★★★+

Inkl. morgenmad og 3 aktiviteter

Hotel Porto Santo & Spa ★★★+

Inkl. morgenmad og Wi-Fi

Store familierabatter

Rejs f.eks. 2 voksne og 2 børn under 18 år den 25/6 og bo på Hotel Vila Baleira i nyrenoveret 3-vær. lejlighed inkl. morgenmad, drikkevarer m.m.

Store familierabatter

Rejs f.eks. 2 voksne og 2 børn under 18 år den 25/6 og bo på Hotel Vila Baleira i nyrenoveret 3-vær. lejlighed inkl. morgenmad, drikkevarer m.m.

Oplev Ithaka i 360° ➙

Ithaka - Odysseus' ø

Helt eksklusivt kan du rejse fra København til Ithaka, som er den næstmindste af De Ioniske øer. Efter en kort flyrejse på 2 timer og 55 min. venter en eventyrlig sejltur til Ithaka - Odysseus' frodige hjemstavn.

Ithaka

Captain Yiannis Hotel ★★★+

Inkl. morgenmad

Hotel Omirikon ★★★

Inkl. morgenmad

Sammen gør vi en forskel ❤

I over 80 år har vi skabt ferieoplevelser for danskerne. Det er dog ikke alle forundt at komme på ferie, men alle kan have brug for et pusterum fra hverdagen - især når hverdagen er særlig vanskelig. Som kunde hos FolkeFerie.dk er du med til at gøre en forskel. For hver gang du booker en rejse hos os, donerer vi 100 kr. til FolkeFerieFonden, som hvert år sikrer, at flere end 280 vanskeligt stillede familier får en tiltrængt ferie.

Læs mere om FolkeFerieFonden her