Idyliske Gudhjem

På en af de skønneste områder på solskinsøen Bornholm finder du Gudhjem Feriepark. Gudhjem er som en charmerende skærgårdsby med små idylliske gader, røde tage, de mange røgeriskorstene og frodige haver. I den lille hyggelige klippehavn ligger lystbådene side om side med de små joller. Nyd udsigten fra en af de mange små spisesteder, tag en tur rundt i de små butikker og køb lidt bornholmsk kunst eller gastronomi med hjem. Frokosten indtages i en af røgerierne - og det skal selvfølgelig være et stykke smørrebrød med "Sol over Gudhjem". 

Fra Gudhjem Havn er der dagligt afgang til den historiske og unikke klippeø Christiansø, hvor bygninger og dyreliv er fredet. Du kan også opleve Helligdomsklipperne og Paradisbakkerne med en fantastisk udsigt over Østersøen. Bornholm er også børnenes ø med et hav af oplevelser og aktiviteter for store såvel som små. 

Husk at bestille dine færgebilletter til og fra Bornholm i god tid.

Ferie på solskinsøen

Kun 10 minutters gang fra havnen i Gudhjem ligger det charmerende Gudhjem Feriepark i ægte bornholmsk stil. Her kan du nyde solen over Gudhjem fra første parket. 

I Gudhjem Feriepark kan du vælge mellem fire typer ferieboliger i det hyggelige område, hvor små stræder og grønne områder adskiller husene. Der er også mulighed for at nyde ferien fra den store udendørs swimmingpool, hvor der er plads til masser af hygge, vandplask og solbadning. 

Alle feriehusene har individuelle ejere og der kan derfor forekomme små forskelle i indretningen. 

 

Feriecenter med sol over Gudhjem fra første parket

Bo i charmerende Gudhjem Feriepark i et af Bornholms skønneste områder og nyd solen gå ned over Gudhjem fra første parket.

 • Alt hvad du behøver i ferien

  ✔ Udendørs pool og sauna
  ✔ Legeplads, hoppepude, tennis og petanquebane
  ✔ Cykeludlejning og møntvaskeri
  ✔ Gratis Wi-Fi i alle feriehuse

  Visse aktiviteter er mod betaling. 
  Forbehold for ændringer.

 • Afstande

  Adresse
  Gudhjem Feriepark
  Lille Jernkaasvej 1
  3760 Gudhjem

  Strand: 800 m
  Indkøb: 100 m
  Centrum: Gudhjem 500 m

 • Seværdigheder nær dig

  0-10 km: Østerlars Rundkirke, Bornholms Kunstmuseum, Helligdomsklipperne, golfbane, middelaldercenter 

  10-50 km: Joboland, Hammershus Slotsruin 

Se video fra Gudhjem Feriepark

Få en rundtur på feriecentret og dets omgivelser her.