Fyn er fin

Faaborg Feriecenter ligger et stenkast fra Faaborg by, hvor du har derfor mulighed for at opleve alt det skønne som Fyn har at byde på og besøge de dejlige fynske byer som Svendborg, Faaborg og Odense.

I den hyggelige by Faaborg er der masser at se og opleve. Tag på Malerimuseet med de kendte fynske malere eller oplev Kaleko Mølle, som er Fyns ældste. Er du mere til naturoplevelser, kan du opleve den 220 km lange Øhavssti der er den perfekte mulighed for unikke vandreoplevelser eller tag børnene med en tur til Svanninge Bakker hvor de kan lege på Fyns største naturlegeplads. Du kan også nyde ferien i det nye hyggelige havnemiljø, som ligger side om side med den gamle havnefront. Her er der daglige forbindelser til de omkringligende øer, som alle er oplagte til udflugter.   

Mulighederne er mange når du skal holde ferie på Fyn. 

Sydfynsk idyl for hele familien

Hold ferie på Faaborg Feriecenter og forkæl familien med sydfynsk idyl.

På Faaborg feriecenter er alt indefor rækkevidde. Du bor lige ned til en skøn og børnevenlig strand og med en rolig udsigt over det sydfynske Øhav. Også er der et hav af faciliteter for hele familien. Du bor i velindrettede ferielejligheder rundt om feriecentrets store, udendørs swimmingpool, kun 30 m fra stranden. På Feriecenter Faaborg er der fire lejlighedstyper med plads op til 6 personer.

Feriecenteret ligger i et område der opfordrer til udforskning. Oplev blandt andet Faaborg Museum, Odense Zoo, spis frokost på Falsled Kro, besøg Egeskov Slot, tag en tur med veterantog eller besøg De Japanske Haver, for blot at nævne nogle af de mange oplevelsesmuligheder i området. Tag også gerne en slentretur langs stranden til Faaborg, som kun er 10 minutters gang fra feriecentret. 

 

 

Feriecenter med et hav af muligheder

Bo på hyggelige Faaborg Feriecenter på Fyn med et væld af faciliteter og bo tæt på spændende oplevelser og muligheder for hele familien

 • Alt hvad du behøver i ferien

  ✔ Indendørs- og udendørs pool, børnebassin og sauna
  ✔ Legeplads, trampolin, minigolf, spillemaskiner og legerum
  ✔ Restaurant, café, bar, grillplads og selskabslokaler
  ✔ Sandstrand med badebro og gratis Wi-Fi

  Visse aktiviteter er mod betaling. 
  Forbehold for ændringer.

 • Afstande

  Adresse
  Feriecenter Faaborg
  Klinte Allé 1
  5600 Faaborg

  Strand: 30 m
  Indkøb: 700 m
  Centrum: Faaborg 1,2 km

 • Seværdigheder nær dig

  0-10 km: Faaborg miniby, Malerimuseet, Klokketårnet, golfbane, naturlegeplads 

  10-50 km: Egeskov Slot, Naturama, Odense Zoo, De Japanske haver

  50-100 km: Valdemar Slot, Vissenbjerg Terraium, Fjord og Bælt 

Se video fra Feriecenter Faaborg

Få en rundtur på feriecentret og dets omgivelser her.