Altid skønne Blokhus

Nyd ferien i Vestkystens mest kendte ferieby, Blokhus. Gå på strøgtur med fortovscafeer og butikker og oplev byens herlige restauranter. Fårup Sommerland ligger blot 4 km. fra Blokhus og giver timevis af underholdning. Blokhus er attraktiv året rundt, ikke mindst Blokhus Klitplantage

Lige uden for Blokhus Feriecenter strækker Nordeuropas bedste badestrand sig, og fra feriecentret kan du nyde en fantastisk udsigt ud over det imponerende hav. Bag klitrækken ligger et pragtfuldt plantagelandskab, der er skabt til friske gåture. 

Aktiviteter for hele familien

Et af feriens højdepunkter er det subtropiske badeland, hvor der er plads til leg i bølgerne uanset vejret. Prøv vandrutschebaner og svøm et par baner eller slap af i boblebadet. Blokhus Feriecenter byder også på relaxområde, hvor du rigtigt kan forkæle både krop og sjæl med vandmassage eller tyrkisk dampbad m.m.  

Fantastisk belligenhed ved stranden 

Blokhus Feriecenter er for nyligt blevet renoveret. De lyse farver på facaden er inspireret af den omgivende natur og de velindrettede lejligheder har fået et smukt lysindfald og flere kvadratmeter. Mange har udsigt til havet og det flotte naturområde fra balkonen. 

Blokhus Feriecenter har 8 typer ferielejligheder med plads til max. 8 personer. Alle lejligheder har en lille altan og en stor del af de 2-værelses lejligheder har naturudsigt. 

Bestil dit ophold

FolkeFerie.dk samarbejder med sologstrand.dk

 

Feriecenter med et hav af aktiviteter

Bo på Blokhus Feriecenter med subtropisk badeland, fitness- og wellnesscenter og Nordeuropas bedste sandstrand lige ude foran døren.

 • Alt hvad du behøver i ferien

  ✔ Idendørs pool, badeland, spa, sauna og fitness- og wellnesscenter
  ✔ Legeland, bordtennis, spillemaskiner, dart og billard
  ✔ Restaurant, selskabslokaler, kursusfaciliteter og møntvaskeri
  ✔ Gratis Wi-Fi i alle feriehuse

  Visse aktiviteter er mod betaling. 
  Forbehold for ændringer.

 • Afstande

  Adresse
  Feriecenter Nordsøen
  Høkervej 5
  9492 Blokhus

  Strand: 50 m
  Indkøb: 100 m
  Centrum: 100 m, Blokhus 

 • Seværdigheder nær dig

  0-10 km: Shopping- og Eventcenter Blokhuset, golfbane, Fårup Sommerland, Haven i Hune

  10-50 km: Børglum Kloster, Aalborg Zoo, Rubjerg Knude, Jumboland Aalborg, Jesperhus Blomsterpark

  50-100 km: Nordsøen Oceanarium