Nordjylland med alt hvad der hører til

Løkken i Nordjylland er et oplagt feriemål for hele familien. Feriecenter Løkken direkte ud til en af Europas bedste badestrande, med en hyggelig atmosfære og masser af liv året rundt.

Med 750 meter til kilometervis af badestrand, klitter og rent badevand og med Løkken Golfbane og Family Farm Fun Park som nabo, er der rig mulighed for aktiviteter i naturen. Du kan også tage på by- eller klitvandring, og lær Løkkens historie på kystfiskerimuseet og bymuseet eller tage en tur i Løkken svømmehal hvor du har gratis adgang. Kombiner ferien med et par dage i det nærliggende Blokhus.

Dejlige ferieboliger i rolige omgivelser

Der er tre hustyper i Feriecenter Løkken. De er bygget i 2007 og udført i de bedste materialer. Alt det, man har brug for i et feriehus, følger naturligvis med: 

Skipperhuset er et smukt og velindrettet hus på 74 m2 i to planer. Der er seks sovepladser fordelt på to soverum med dobbeltsenge og en hems. Foran huset findes to parkeringspladser.

Golfhuset har direkte udsigt over golfbanen. Rummeligt, fuldt møbleret, 89 m2 med 8 sovepladser. Spis frokosten på udendørsterrassen på 1. sal, mens du følger spillet og nyder udsigten. Huset har 2 tilhørende parkeringspladser.

Strandhuset har plads til hele familien, vennerne og alle børnenes venner. Hele 105 m2 i to planer. Huset har otte sovepladser fordelt på fire soverum samt en sauna og et spabad. Alle rum er fuldt møbleret. Der er desuden dyner og puder til alle sengepladser. Foran huset findes to parkeringspladser.

 

Feriecenter nær fantastisk badestrand

På Feriecenter Løkken bor du nær fantastisk sandstrand, klitter, golfbane, musseer og tæt på en masse oplevelser for hele familien.

 • Alt hvad du behøver i ferien

  ✔ Gratis adgang til Løkken svømmehal (begrænsede åbningstider) 
  ✔ Legeplads og petanquebane 
  ✔ Gratis Wi-Fi i alle feriehuse

  Visse aktiviteter er mod betaling. 
  Forbehold for ændringer.

 • Afstande

  Adresse
  Løkkensvej 832
  9480 Løkken
  Danmark

  Strand: 750 m
  Indkøb: 750 m
  Centrum: 500 m, Løkken

 • Seværdigheder nær dig

  0-10 km: Løkken svømmehal, golfbane, gallerier og kunsthåndværk

  10-50 km: Fårup Sommerland, Aalborg Zoo, Nordsøens Oceanarium.

  50-100 km: Skagens Museum, Råbjerg Mile, Jesperhus Blomster Park 

Se video fra Feriecenter Løkken

Få en rundtur på feriecentret og dets omgivelser her.