Badeferie i 'Lysets Land'

Direkte ud til en af Danmarks bedste og børnevenlige strande ligger Feriecenter Sæby Søbad i Vendsyssel. Leg i klitterne, saml muslingeskaler og konkylier ved strandkanten eller måske du er heldig at finde rav. Langs stranden strækker sig en 2 km lang strandpromenade som fører direkte til den hyggelige Sæby havn, med restauranter og spændende butikker. Her kan du i sommerperioden nyde synet af den smukke solnedgang til lyden af en trompetist. 

500 meter væk ligger Sæby - også kaldet “Kulturbyen ved havet”, med al sin købstadsidyl som minder om et mini Skagen. Byen er fyldt med liv året rundt og byder på gallerier, kunsthåndværk, shopping og lækre spisesteder.

Oplevelser for hele familien

Blot 2 km. fra Feriecenter Sæby Søbad ligger det nyrenoverede Sæby Svømmebad. Her finder du bl.a. et 25 meters bassin, en stor, blå vandrutsjebane, morskabsbassin og et varmtvandsbassin. Desuden er der en stor wellnessafdeling med blandt andet solarier, sauna, dampbad og spabade.

Læs mere om Sæby Svømmebad her. 

Nyrenoverede feriehuse

På Feriecenter Sæby Søbad indkvarteres du i dejlige, rummelige feriehuse, som er nyrenoverede og optimeret til at indfange så meget som muligt af det særligt smukke lys der findes ved nordkysten.

Feriehusene i Sæby Søbad blev renoveret i 2008 med ny indretning og moderne, lækre møbler. Husene er tegnet af arkitekt Stephan Kappel.

I alle huse er der plads til max. 6 personer, nogle med 2 badeværelser, andre med havudsigt eller havkig.

Feriecenter direkte ved en af Danmarks bedste badestrande

På Feriecenter Sæby Søbad bor du tæt på naturen, den børnevenlige badestrand og Sæby - også kendt som "Kulturbyen ved havet", som byder på masser af oplevelser for hele familien.

 • Faciliteter

  ✔ Legeplads med hoppepude
  ✔ Møntvaskeri 
  ✔ Gratis Wi-Fi i alle ferieboliger

  Forbehold for ændringer.

 • Afstande

  Adresse:
  Sæby Søbad
  Strandvej 9 
  9300 Sæby

  Strand: 20 m
  Indkøb: 300 m
  Centrum: 500 m, Sæby

 • Seværdigheder nær dig

  0-10 km: Glaspusteri, svømmebad & wellnesscenter, bowlingcenter, Sæby Miniby

  10-50 km: Funhouse Frederikshavn, Frederikshavn Kunstmuseum, Læsø Saltsyderi, Hirtshals Funpark, Palmestranden i Frederikshavn

  50-100 km: Aalborg Zoo, Skagens Museum, Nordsøen Oceanarium, Fårup Sommerland 

Se video fra Feriecenter Sæby Søbad

Få en rundtur på feriecentret og dets omgivelser her.