Helsingør Ferieby ligger midt i et smukt skovområde og med en fantastisk udsigt mod Kullen, Sverige, Kronborg og de mange skibe, der passerer i Øresund. Feriehusene er spredt over den 68.000 m2 store skov og råder over egen lille skovsø og ø, der byder på alle former for oplevelser, som er med til at give stedet en skøn atmosfære.

Området i og omkring Helsingør byder på et væld af muligheder for at give lejrskoleopholdet i Helsingør Ferieby det helt rigtige faglige og sociale indhold - hvad enten der tages afsæt i historie, biologi, geografi, kunst eller kultur. Helsingør Ferieby byder på gode transportforhold med tog og bus til de mange attraktioner og udflugtsmuligheder i Kongernes Nordsjælland.

Ring til os på tlf. 49 21 39 79 og hør nærmere.

Læs mere om lejrskole i Helsingør Ferieby

Besøg FolkeFerieFondens hjemmeside her ➙

Helsingør Ferieby

 • Din feriebolig

  I Helsingør Ferieby bor du i et af de 40 moderne feriehuse. Feriehusene er nyrenoverede i 2011 med sans for komfort. De har alle egen terrasse med havemøbler, hyggeligt køkken alrum og stue med tv og brændeovn.
  Alt i alt en fantastisk base for ferien - uanset om den drejer sig om afslapning eller aktiviteter. 

  Læs om din feriebolig i Helsingør Ferieby

 • Alt hvad du behøver i ferien

  ✔ Legeplads, basket- og volleyball og udendørs scenegulv
  ✔ Bål- og grillplads, stort fælleshus og professionelt storkøkken
  ✔ 68.000m2 naturgrund til fri afbenyttelse og skovsø med bro
  ✔ Gratis Wi-Fi i hele feriebyen

 • Afstande

  Adresse 
  Helsingør Ferieby,
  Sperlings Allé 43 A
  3000 Helsingør

  Strand: 400 m
  Indkøb: 1,5 km
  Centrum: Helsingør 1,5 km

Faciliteter

På Helsingør Feriebys område finder I blandt andet:

Oplevelser & Udflugter

Med udgangspunkt i Helsingør har I hele Nordsjælland - den danske hovedstad og det sydvestlige Sverige inden for rækkevidde! Her har vi fremhævet nogle eksempler på gode og lærerige oplevelser i Helsingør.

 • Kronborg Slot

  Kronborg Slot er et af Nordeuropas betydeligste renæssanceslotte og har årligt omkring 200.000 besøgende. Verden over kendt fra Shakespeares Hamlet og stedet, hvor Holger Danske "sover". Det er smukt beliggende direkte ud til Øresund og ligger kun 3 km. fra Helsingør Ferieby.

 • Kulturværftet

  Kulturværftets smukke bygning ligger midt i Helsingør ned til vandet og med Kronborg som nabo. Et er et oplevelseshus med alt under ét tag. Du finder alt lige fra teaterforestillinger, koncerter og bibliotekt til udstillinger, fester og spisehus.
  Kulturværftet ligger kun 3 km. fra Helsingør Ferieby.

 • Louisiana Museum of Modern Art

  Louisiana Museum of Modern Art i Humlebæk, er et førende museum for moderne kunst. Det ligger i Humlebæk, blot 11 km. fra Helsingør Ferieby. Fantastiske værker, arkitektur, skulpturhave, butik samt udstillinger af international klasse.

 • Danmarks Tekniske Museum

  På Danmarks Tekniske Museum i Helsingør er der teknik og mekanik i alle størrelser og for alle aldre: Fra store dampmaskiner og jagerfly, til glasøjne og mikrochips. Et paradis for nysgerrige børn og voksne.

 • Esrum Kloster

  Esrum Kloster & Møllegård er et flot gammelt cistercienserkloster, der ligger ved Esrum midt i Kongernes Nordsjælland. Klosteret byder på masser af aktiviteter, middelaldermarked, spøgelsesaftener, udstillinger m.m. Esrum Kloster og Møllegård ligger kun 16 km. fra Helsingør Ferieby og er et oplagt udflugtsmål under ferien.

 • Øresundsakvariet

  Øresundsakvariet er Danmarks mindste men absolut hyggeligste saltvandsakvarie. Det ligger i Helsingør og kan fremvise al dyreliv, havbunde og viden om livet i Øresund. Kom og rør ved en fisk, se dem blive fodret eller bliv fascineret af de mange flotte og forskellige akvarier.

Plads til samvær på lejrskolen

Helsingør Ferieby byder på masser af dejlige oaser i området til fri afbenyttelse i forbindelse med samlinger og undervisning, f.eks. himmelrummet og vores udendørs undervisningsrum. I sommerhalvåret (fra april-oktober) er det ligeledes muligt at leje et af vores to store partytelte til samling, undervisning og evt. fællesspisning. I vinterhalvåret (oktober-april) er det muligt at leje vores fælleshus.

Lejrskoleophold hjælper de mest sårbare familier

Når I booker lejrskole ophold i Helsingør Ferieby, tager skolen og eleverne socialt samfundsansvar.

 • Non profit organisation

  Helsingør Ferieby, drevet af FolkeFerieFonden, er en non profit organisation, der donerer ferieophold til de mest sårbare og socialt udsatte børn, unge og deres familier.

  Ferie til 50 sårbare børnefamilier 

  I år har FolkeFerieFonden doneret 50 ferieophold, som har medvirket til, at 50 familier har fået en dejlig ferieoplevelse i Helsingør Ferieby.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her