Ude godt men hjemme bedst.

Selvom Danmark er koldt om vinteren og mange rejser sydpå, er der stadig masser af gode grunde til at holde vinterferie i dejlige Danmark. I vinterferien er der et hav af spændende tilbud og aktiviteter til både børn og voksne, så du vil med garanti ikke kede dig. 

Der er masser af muligheder for frisk luft og røde kinder. Gå en tur i det smukke klitlandskab en klar frostdag eller oplev når landskabet er dækket af sne, som inviterer til masser af leg for hele familien. Få varmen igen i et af vores lækre feriecentre med masser af faciliteter eller bo i eget sommerhus med mange muligheder. 

Vinterferie kan også være badeferie

Vi har et bredt udvalg af feriecentre i Danmark og mange af feriecentrene byder på tropisk badeland, så du sagtens kan tage på badeferie om vinteren. Derudover er alle feriecentre fyldt med de bedste faciliteter, så du kan få den bedst mulige vinterferie. 

Nu er det blot op til dig at finde det område i Danmark du ønsker at besøge - fra toppen af Skagen til solskinsøen Bornholm. 

 

 

 

Vi anbefaler

Med mere end 20 feriecentre fordelt rundt langs landets kyster, og et hav af sommerhuse i alle egne kan det være svært at holde overblikket. Vi har her udvalgt fire af vores favoritter, som inspiration.

Se alle feriecentre her ➙

Vinterferie 2020

Nyd vinterferien fra 8. - 15. februar i et af vores mange feriecentre i Danmark.

 • {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}

  {{house.HouseInfo.Size}}m2, {{house.HouseInfo.BedRooms}} værelser, max {{house.HouseInfo.MaxPersons}} personer, sommerhus nr.: {{house.HouseId}}

  {{house.HouseInfo.AreaName}}, {{house.HouseInfo.Area}}

  • {{distance.Value.replace('m','')}}
   km
   m
  • Rygning tilladt

  Spar {{house.Saved |currency:"":0}},-  

  {{searchCriteria.feriecenter == 'true' ? 'Fra' : ''}} {{(searchCriteria.feriecenter == 'true' ? house.Price + 150 : house.Price) | currency:"":0}},-

  Book nu Vis boliger
  Om området Grundplan Om feriecenteret

  {{fc.HouseInfo.HotelRoomDescription}}

  Spar {{fc.Saved |currency:"":0}},-  

  {{fc.Price + 150 |currency:"":0}},-

  Book nu

Ingen resultater fundet.
 • Vi tager forbehold for udsolgte perioder og prisændringer.

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her