Ude godt men hjemme bedst

Selvom Danmark er koldt om vinteren og mange rejser sydpå, er der stadig masser af gode grunde til at holde vinterferie i dejlige Danmark. I vinterferien er der et hav af spændende tilbud og aktiviteter til både børn og voksne, så du vil med garanti ikke kede dig. 

Der er masser af muligheder for frisk luft og røde kinder. Gå en tur i det smukke klitlandskab en klar frostdag eller oplev når landskabet er dækket af sne, som inviterer til masser af leg for hele familien. Få varmen igen i eget sommerhus med masser af faciliteter og muligheder. 

Vinterferie kan også være badeferie

Vi har et bredt udvalg af sommerhuse i Danmark, og du kan blandt andet bo i eget sommerhus med pool, så du sagtens kan tage på badeferie om vinteren. Derudover kan du finde sommerhuse med masser af faciliteter, så du kan få den bedst mulige vinterferie. 

Nu er det blot op til dig at finde det område i Danmark du ønsker at besøge - fra toppen af Skagen til solskinsøen Bornholm.

Bestil dit ophold

FolkeFerie.dk samarbejder med sologstrand.dk

 

Sommerhus eller ferieby

Du kan vælge mellem et hav af sommerhuse rundt langs de danske kyster. Du kan også snuppe en miniferie i Helsingør Ferieby.

Se alle feriecentre her ➙

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her