Skab glade ferieminder for hele familien 

Når flere generationer rejser sammen, er der rig mulighed for at skabe glade ferieminder for hele familien. Med flere generationer på samme rejse får I både store oplevelser på tværs af generationerne og samtidig god tid til at være sammen og slappe af. Men der kan være meget at holde styr på, når man er tre generationer, som rejser sammen. Vi hjælper jer med rejsen fra A-Z, så hele familien får præcis den ferie, I drømmer om. 

Hoteller til tre generationer 

Vi tilbyder en række hoteller, som er særligt velegnede til tre generationer, hvor der både er plads til fællesskab og privatliv. Vælg f.eks. Mellieha Holiday Centre på Malta, som er helt ideelt til ferie for tre generationer. Her kan børn, børnebørn og svigerbørn bo side om side i 3-vær. feriehuse på 70 m2. 

Op til 50 % børnerabat

Tag børn og børnebørn med på ferie og få store børnerabatter. Børn på Mellieha Holiday Centre (2-17 år) og Hotel Agios Nikolaos (2-16 år) får helt op til 50 % i børnerabat ved min. 2 betalende voksne - også i skolernes sommerferie. Læs mere på Mellieha Holiday Centre og Agios Nikolaos, som er oplagte hoteller til flere generationer på ferie.


Malta

På Malta bliver I mødt af gyldne sandstrande, blå laguner, 7.000 års historie, hyggelige byer og et hav af oplevelser for flere generationer.

Sivota i Grækenland

Den smukke, græske kystby ligger på den vestlige del af fastlandet og er et sandt ferieparadis for både store og små, når flere generationer rejser sammen.

Øen Ithaka i Grækenland

Ithaka er en lille, frodig oase verdensberømt som Odysseus' ø - og det helt ideelle sted for en afslappende ferie for alle generationer.

Øen Porto Santo i Atlanterhavet

Nyd livet og tiden med flere generationer på ferie på den lille, portugisiske ø i Atlanterhavet. Det 4-stjernede strandhotel Vila Baleira, er den perfekte base for børn, forældre og bedsteforældre.

 • Hotel Vila Baleira ★★★★

  ✔ Ferie med forkælelse og aktiviteter
  ✔ Store dobbeltvær. og suiter
  ✔ 2- og 3-vær. lejligheder
  ✔ Møbleret balkon
  ✔ Udendørs- og indendørs pool
  ✔ Legeplads og beachvolley
  ✔ Sandstrand: 0 meter
   Restauranter og bar
   Tilkøb all inclusive
  ✔ Gratis Wi-Fi
  ✔ Op til 40 % børnerabat (2-17 år)

  Inkl. mini all inclusive samt gratis adgang til Thalasso spa, øens golfbane og tennisanlæg, guidede vandreture og gratis brug af cykel i 4 timer pr. dag.

  Se mere her
 • Se alle vores hoteller

  Vi har hoteller til parret, børnefamilien eller tre generationer, som rejser sammen.

  Se alle vores hoteller