Græsk halvø med betagende omgivelser

I det nordlige Grækenland finder du den smukke halvø Halkidiki. Her er du omgivet af en betagende natur fyldt med lækre strande, bjerge, pinjeskov og oliventræer. Halkidiki består desuden også af tre andre små halvøer: Kassandra, Sithonia og Athos.  

Din ferie kommer til at foregå på halvøen Athos, hvor vores hoteller ligger. Du bor i og omkring den hyggelige havneby Ouranoupolis. Byens centrum er selvfølgelig placeret ved den lille havn og havnepromenaden, hvor den græske stemning er i top. Gå en tur langs havnekanten og besøg både butikker, restauranter og små hyggelige tavernaer.  

Skønne strande og lækker mad

Når du holder ferie på Halkidiki, kan du både glæde dig til dejlige strande og lækker græsk mad. På den nordlige del af halvøen Athos findes der en hel del lækre børnevenlige sandstrande. Her er vandet krystalklart og egner sig derfor perfekt til snorkling og dykning. De fleste af hotellerne ligger lige ud til vandet, og der er derfor ikke langt fra hotel til strand.

Maden på Halkidiki kan du også roligt glæde dig til. På restauranterne er der fokus på græske traditioner og gode råvarer. Prøv blandt andet friske fisk, skaldyr, grøntsager og lam med en symfoni af smagfulde krydderier.

En ferie til denne græske halvø lægger også op til udflugter og masser af aktiviteter. Tag på de arrangerede udflugter eller begiv dig, på egen hånd, ud i de græske omgivelser. Udforsk vandreruterne, lej din egen båd eller tag færgen ud til de omkringliggende grønne øer.
En tur til hovedbyen Thessaloniki kan også anbefales.

Afrejse fra Billund

Oplev Halkidiki

Bliv klogere på den smukke græske halvø

Kort

 

 

 

  • Sammen gør vi en forskel ❤

    Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

    Læs mere om Fonden her
  • Gratis parkering i Billund Lufthavn

    Når du rejser med FolkeFerie.dk gennem Primo Tours, får du gratis parkering i Billund Lufthavn.

Læs mere om Grækenland