En lille ø med store oplevelser

Den lille ø-perle Ithaka ligger vest for det græske fastland. Tidligere var Ithaka i Grækenland hjemsted for den eventyrlystne sagnhelt Odysseus, men i dag kan øen også opleves med FolkeFerie.dk.

Med sine beskedne 96 km2 er Ithaka den næstmindste af De Ioniske Øer. På trods af sin størrelse er Ithaka rig på historie og oplevelser.
Det kan være svært stadig at finde uberørte, smukke steder, som ikke er overrendt af turister.
Men Ithaka er præcis sådan et sted. Her ånder alt fred og idyl.

Opdag Odysseus' ø

Rejs til Ithaka og glæd dig til at sejlturene langs kysten afslører de smukkeste bugter med dejlige strande og det flotteste vand. Stejle pinjeskove og oliventræer pynter bjergene, der omkranser de små, halvmåneformede naturstrande. 

Det er oplagt at leje en bil eller scooter på Ithaka, ligesom der er et væld af gode vandreruter, som du kan udforske naturen og de små byer fra.

Vi flyver fra København i perioderne maj, juni, september og oktober.

 

 

 

Udvalgt hotel til dig

Tag en pause fra stress og jag, og rejs til Odysseus' ø Ithaka. Nyd en afslappende ferie på en af vores skønne hoteller ved havnebyen Vathi.

Oplevelser

Nyd den rolige atmosfære, tag på vandretur, oplev den mytiske ø – og de fortællinger og steder, som er kendt fra Odysseen eller find en af mange hemmelige strande med glasklart vand. Ithaka byder på masser af oplevelser for alle.

Læs mere om Ithaka