Agii Apostoli er Kretas fredelige badeby

Agii Apostoli er en fredelig ferieby med smukke badevige og lavvandede sandstrande. Her kan par og familier få mange dejlige feriestunder. Byen er perfekt, hvis du vil bo ved nogle af Chaniakystens bedste strande. Samtidig er Kretas næststørste by Chania med masser af shopping, seværdigheder og flere spisesteder kun 3,5 km væk. Læs mere om Agii Apostoli her

Vi har samlet relevant information om din rejse til Kreta

Læn dig tilbage, nyd ferien og rejs trygt og sikkert med FolkeFerie.dk. Vi har styr på alle sikkerhedsprocedurer i din ferie. På denne side samler vi relevant information om alle dele af din rejse til Kreta - lige fra check-in i lufthavnen til du er hjemme i Danmark igen.

Se relevant information om din rejse her

Tilbud i 2021

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer samt for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer. 

Oplev Kreta

Kreta er den største af de græske øer og samtidig den med mest at byde på. Her er alt fra eksotiske strande i lyserøde nuancer, turkisblå laguner, frodige palmeskove, fascinerende vandreruter og majestætiske bjerge til idylliske landsbyer, spændende storbyer, farverige markeder og det forhistoriske palads Knossos – øens største attraktion.