Rejs til den frodige græske ø Samos og oplev øen, der emmer af ægte græsk idyl. Samos er en græsk perle belligende i det Ægæiske hav, blot få kilometer fra Tyrkiet. En rejse til Samos byder på maleriske badebugter, duftende pinjetræer, smukke akacietræer, olivenlunde, vinmarker og mindesmærker. En ferie som inviterer på kultur, historie og selvfølgelig afslapning.

Turkisblåt hav og skøn natur

Hop i det turkisblå vand, slæng dig på de uspolerede strande, og nyd den frodige natur. Besøg de hyggelige fiskerbyer, hvor du bliver mødt med gæstfrihed, græsk kultur og et velsmagende køkken. Her er masser af muligheder for oplevelser for både voksne og børn, og du kan også besøge masser af spændende nabo-øer.

Idylisk ø fyldt med græsk charme

På nordsiden ligger Kokkari, en charmerende fiskerby med en idyllisk havn. Havnen smyger sig omkring vandkantens klipper med talrige taverner direkte ud til vandet. Nyd en bid mad på de græske spisesteder eller gå på opdagelse i byens historiske monumente, som vidner om en glorværdig, historisk fortid.

Tag til Samos by som byder på en livlige stemning og flotte forretningsgader. Oplev den nye bydel i Samos, hvor der ligger en charmerende havn med et spændende havnemiljø. Eller besøg den gamle bydel, Ano Vathi, der ligger langs bjergsiden med smukke byhuse og snoede gader.

 

Oplev Samos

Bliv klogere på den græske ferieperle

Kort

Afrejse fra Billund

Læs mere om Grækenland

 

 

 

  • Sammen gør vi en forskel ❤

    Når du rejser med os, er du med til at gøre en forskel for vanskeligt stillede familier, som ikke har mulighed for at komme på ferie. Når du booker en rejse, doneres 100,- til FolkeFerieFonden, som årligt sender flere end 280 familier på ferie i Helsingør Ferieby.

    Læs mere om Fonden her

Vores kunder gør en forskel

Takket være vores kunder fik flere end 280 familier en tiltrængt ferie i 2019. Læs mere om FolkeFerieFonden - klik her