Nu kan du igen holde ferie i Grækenland

Nu kan danske turister igen holde ferie i alle EU- og Schengenlande, hvis de er vaccinerede, tidligere smittede eller rejser på en negativ test. Og du kan komme retur til Danmark uden krav om isolation.

Rejs til kystbyen Sivota eller ferieøerne Ithaka eller Kreta i Grækenland

Tag med til den smukke kystby Sivota – Grækenlands svar på Caribien. Med eksotiske strande, førsteklasses hoteller og masser af oplevelser er det et sikkert feriehit.

Vil du opleve det autentiske Grækenland med storslåede naturscenerier, små hemmelige strande og idylliske familiedrevne hoteller, så tag med til Odysseus’ frodige ø-paradis, Ithaka. Eller hvad med en uge på Grækenlands største ø Kreta, hvor du finder nogle af Europas allerbedste strande?

Vi har samlet relevant information om din rejse til Grækenland

Læn dig tilbage, nyd ferien og rejs trygt og sikkert med FolkeFerie.dk. Vi har styr på alle sikkerhedsprocedurer i din ferie. På denne side samler vi relevant information om alle dele af din rejse til Grækenland - lige fra check-in i lufthavnen til du er hjemme i Danmark igen. Se relevant information om din rejse her

Rejser i august

Rejser i september

  • Tilbuddene gælder kun for ovenstående udvalgte afrejsedatoer og indkvarteringer samt for 1 uges ophold, med mindre andet står nævnt. Alle priser er ekskl. mad ombord og transfer t/r. Priser pr. person ved min. 2 personer med mindre andet er angivet. Tilbuddene kan ikke kombineres med andre rabatter. Forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.