Får du det optimale ud af forårets helligdage?

Foråret er skønt! Ikke kun på grund af de lysere dage, milde temperaturer og spirende blomster. De mange helligdage pynter i høj grad også på årstiden og de 'gratis' fridage er perfekte til en ferie inden sommeren melder sin ankomst. Bestil din helligdagsferie i påsken, bededagene, Kr. Himmelfartsferien eller pinsen og oplev smukke strande, farverige naturområder og charmerende byer.

Så tag venner eller familie med på en uforglemmelig ferie i Syden - vi guider dig nedenfor.

Fantastiske forårsferier

✔ Ø-perlen Malta i Middelhavet er noget helt specielt om foråret. Det solrige klima får naturen til at vise sig fra sin smukke og farverige side. Nyd forårsferien i eget 70m2 stort feriehus på vores populære hotel Mellieha Holiday Centre.

✔ Foråret i Grækenland er bare skønt! Foråret forvandler den naturskønne kystby Sivota og den frodige ø Ithaka til et landskab af farverige blomster, efterhånden som solen vokser sig varm. Mærk foråret i luften på et af vores mange lækre 3- og 4-stjernede hoteller.

✔ På Porto Santo får du muligheden for at opleve en af Portugals skjulte perler, når vi tager dig med til Atlanterhavets ø-paradis. Her er foråret mildt og solrigt, så du får de bedste forhold for at opleve alt det øen har at byde på. Husk, at du får et hav af GRATIS aktiviteter med i dit ophold, når du bor på Hotel Vila Baleria.

✔ Vulkanøen Tenerife er den ideelle forårsdestination, hvor solen trofast skinner over øens smukke strande. Ferie på Tenerife samler dejlige oplevelser for alle aldre. Bo på vores populære hotel Atlantic Holiday Centre eller det hyggelige nabohotel Albatros Apartments, hvor du bor i lækre lejligheder.

Store Bededagsferie i syden?

Udnyt Store Bededag og tag en dejlig pause fra hverdagen på en af vores skønne destinationer. Oplev blandt andet den farverige og frodige natur i nogle af Grækenlands smukkeste områder.

Solrig Kristi Himmelfartsferie?

Byt hverdagens stress og jag ud med en dejlig afslappet Kr. Himmeldagsferie fyldt med sol, fantastisk natur, smukke badestrande og charmerende byer.

Pinseferie med oplevelser

Tag en afstikker i pinsen – vi har et lækkert udvalg af populære rejsemål. Vælg blandt andet ø-paradiset Porto Santo og bo på det lækre Hotel Vila Baleira, som har forskellige gratis aktiviteter inkluderet i prisen.