Tag med FolkeFerie.dk på storbyferie til Malta, og få en enestående kombination af storbyens puls, historiens vingesus, skønne badestrande, kultur, gastronomi og ferieoplevelser – alt sammen inden for kort rækkevidde. Vi har udvalgt lækre hoteller på Malta, som ligger i byerne Sliema og St. Julians. 

Sliema - Den moderne by på Malta

Sliema er den moderne by og ørigets shopping-mekka. Omkring gaderne Tower Road, Bisazza Street og havnepromenaden, The Strand, ligger mere end 600 butikker og shoppingcentre. Sliema ligger på Maltas østkyst, og ud for byen finder I en vidunderlig 5 kilometer lang havnepromenade.

Om aftenen er der en fantastisk udsigt over hovedstaden Valletta. Havnepromenaden byder desuden på et stort udvalg af internationale restauranter og caféer.

St. Julians Middelhavsidyl på 1.klasse

St. Julians er middelhavsidyl på absolut 1. klasse med sine eksklusive hoteller, butikker og gourmetrestauranter på rad og række. Byen ligger helt nede ved vandkanten på Maltas østkyst omkranset af de små, fascinerende bugter Spinola Bay, Ballutta Bay og St. George Bay, der har sin egen lille sandstrand med sand fra Jordan. Tag en slentretur på den smukke promenade ved Spinola Bay og nyd udsigten til Maltas farverige luzzu-både, der vugger i bugten og snup en kaffe eller en middag ved restauranternes udendørsservering. 

 

Topklasse hoteller

Vi har håndplukket de lækreste hoteller til en fantastisk storbyferie på Malta.

Læs mere om Malta