Nyd livet i et lille skønt hjørne af Europa. Midt i det dybblå Atlanterhav 43 km nordøst for Madeira ligger den lille ø-perle Porto Santo. Porto Santo har uspoleret natur, golde bjerge, en smuk langstrakt sandstrand og en hyggelig hovedby med seværdigheder for de historieinteresserede. 

Den lille, naturskønne ø Porto Santo er mest kendt for sin 9 kilometer lange, vidunderlige sandstand, et ægte golfparadis og det imponerende Thalasso Spa Hotel Vila Baleria. Øen er en ideel kontrast til hverdagens stress og jag med et tørt og behageligt klima året rundt.

Velkommen til en ø for de aktive og til dig, som bare vil slappe af i solen.

 

Den portugisiske ø Porto Santo ligger i Atlanterhavet

Ud for Afrikas kyst i Nordatlanterhavet ligger Porto Santo. Øen er en del af den portugisiske øgruppe, der også omfatter den mere kendte ø Madeira.

Porto Santo tilbyder en fantastisk chance for at komme væk fra det hele. Vulkanøen er kendt som et golf og spa-tilflugtssted takket være en smuk og udfordrende 18 hullers mesterskabsbane og det store spa- og wellnesscenter på Hotel Vila Baleira. Det milde og tørre klima året rundt gør desuden øen ideel til vandre- og cykelture. Læs mere her

Den portugisiske ø Porto Santo ligger i...

Øen har en længde på...

Sammenlignet med Madeira, er Porto Santo...

Miradouro das Flores betyder...

De bedste vandremuligheder findes...

I hovedbyen Vila Baleira bor der...

Byen er mest berømt for...

En anden af øens seværdigheder er...

Camacha er Porto Santos største...

Foto: © Francisco Correia