Nyd vejret året rundt på Atlanterhavsøen

Porto Santo har et stabilt, tørt og ensartet klima året rundt med ganske små temperatursvingninger. Det bedste rejsetidspunkt til Porto Santo er derfor: hele året. Er du på jagt efter solskinsferie, skal du komme til Porto Santo fra april måned af. I januar og februar, hvor her er koldest er gennemsnitstemperaturen 19 grader. Så selv når det er vinter på Porto Santo, er klimaet mildt, og du kan søge tilflugt fra nordens mørke og kulde.

Vejret om sommeren på Porto Santo

Solen skinner trofast hele sommeren. Det gode vejr kan minde om det, du finder i Middelhavsområdet, men uden de bagende varme somre. Liggende midt i Atlanterhavet har Porto Santo altid en svalende let brise, og om sommeren er gennemsnitstemperaturen 26 grader. August og september er de varmeste måneder, og med feriegæster fra det portugisiske fastland er sommermånederne de mest livlige.  

Om sommeren lokker den 9 km lange, gyldne strand

Porto Santos største trækplaster, den 9 kilometer lange gyldne sandstrand med det lækre, mineralrige badevand, har et væld af muligheder for at slappe af, tage en dukkert eller dyrke alverdens vandsportsaktiviteter om sommeren. Den lange sandstrækning gør det også let at finde en plads helt for dig selv, hvis du vil væk fra det hele. Glæd dig til at smide skoene og stikke fødderne ned i det fløjlsbløde sand, høre Atlanterhavets brusen og bade i det lune, krystalblå vand.

Porto Santo har kun to årstider

Porto Santo kan prale med lunt og tørt klima året rundt. De lokale siger for sjov, at øen kun har to årstider, sommer og vinter. Og selv om vinteren kan du gå i T-shirt og shorts. Temperaturen falder sjældent til under 17 grader i dagstimerne. Der kan forekomme enkelte regnbyger i vintermånederne. Derfor er det også om vinteren, at øens få grønne steder såsom golfbanen er grøn. Resten af året kan du nyde de smukke changerende nuancer af gyldne farver i klipper og bjerge.

Hop i vandet, tag på vandre- og cykeltur eller spil golf og tennis året rundt

Det milde vejr året rundt uden store udsving i temperatur gør, at du kan svømme i det store hav stort set hele året. Badevandstemperaturer om sommeren ligger i gennemsnit på 23 grader og 17 grader om vinteren. Heldigvis er der masser andet at lave udendørs på Porto Santo. I det behagelige vejr om kan du både spille golf på øens 18 hullers tidligere mesterskabsbane, øve din baghånd i tennisanlægget, opleve øen fra cykelsadlen eller tage med på vores guidede vandreture. Efter en aktiv dag kan du slutte af med forkælelse i Thalasso Spa, som er en del af Hotel Vila Baleira.

Vejret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Oversigten er vejledende. Atypiske vejrforhold kan forekomme i perioder.
Kilde: www.worldweatheronline.com 

 

Oplev Porto Santo i 360° ➙